Woning gezocht

Een woning die bij jou past

Op zoek naar woningaanbod? Schrijf je bij ons in! Wij houden je op de hoogte van beschikbare huizen die aan jouw wensen voldoen en sturen je een e-mail voordat ze zelfs op Funda verschijnen. Meld je vandaag nog aan!

Wij gaan jou helpen.

  • Ontdek woningen nog voordat ze op Funda verschijnen!

  • Compleet vrijblijvend

  • Ontvang woningaanbod op basis van jouw voorkeuren.

Team Vermunt Makelaardij

Woning gezocht - Formulier

FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Met 44 jaar ervaring zijn wij dé vertrouwde makelaar in Roosendaal & omstreken. Ons NVM-gecertificeerde team heeft met succes duizenden woningen verkocht, met een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 sterren. Als jouw verkoop– en aankoopmakelaar in Roosendaal gaan we voor resultaat en de beste prijs. We zijn vooruitstrevend, marketinggericht en zorgen voor een 57% betere vindbaarheid op Funda. Daarnaast zetten we sterk in op social media en advertenties om ons bereik te vergroten. Bovendien brengen wij geen opstartkosten in rekening en bieden we gratis waardebepalingen en advies aan. Wij zien je graag bij Vermunt Makelaardij!

Hoe kan ik me inschrijven voor woningaanbod?

Je kunt je eenvoudig inschrijven voor woningaanbod door ons online inschrijfformulier in te vullen. Hierin geef je jouw woonwensen en contactinformatie op.

Zijn er kosten verbonden aan inschrijven voor woningaanbod?

Nee, de inschrijving is volledig gratis. We brengen geen kosten in rekening om je op de hoogte te houden van beschikbare woningen die aan jouw criteria voldoen.

Kan ik mijn woonvoorkeuren later aanpassen?

Ja, je kunt te allen tijde je woonvoorkeuren laten bijwerken. Laat het ons weten wanneer jouw wensen veranderen, zodat je altijd relevante woningen ontvangt.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Zeker! Je kunt kosteloos een waardebepaling voor jouw woning aanvragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag hoe het proces verloopt, waarin we ons onderscheiden en al jouw vragen beantwoorden .