Woning verkopen

Jouw woning verkopen:
onze specialiteit

Je huis verkopen kun je maar één keer goed doen! Dankzij onze sterke marketing en behoud van onze gewaardeerde kwaliteit ben je verzekerd van een succesvolle verkoop.

Team Vermunt Makelaardij

Wij maken het verschil

“Jouw belang is ons belang” is heel toepasselijk het motto van Vermunt Makelaardij. Met het grote netwerk en de ruime ervaring van ons team verkochten we al ruim 44 jaar succesvol duizenden woningen. Van een kleine woning tot een grote villa. Wij begeleiden je graag in het gehele verkoopproces.

Kantoor Vermunt Makelaardij Roosendaal

Aandacht voor jou

Aandacht voor jou

Bij ons gaat de traditionele makelaardij gepaard met moderne tools. We nemen hierbij de tijd voor elke kijker, tonen echte expertise, waarderen wat jouw woning uniek maakt en zijn de lokale expert. Tijdens het gehele verkoopproces zijn we altijd in contact met elkaar en houden je goed geïnformeerd. En hoe begint dit proces? Gewoon, met een persoonlijk gesprek met ons!

PS: Hier zijn geen opstartkosten aan verbonden.

Nanda van Vermunt Makelaardij in gesprek aan het bureau
Stille verkoop team Vermunt Makelaardij

Optionele stille verkoop

Soms kan het wenselijk zijn om je huis in alle rust te verkopen. Misschien woon je nog steeds met plezier in je huidige woning, maar zou je openstaan voor verkoop als zich een geschikte koper aandient. Of misschien wil je je huis verkopen zonder al te veel publiciteit. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je de verkoop van je woning discreet wilt aanpakken. Onze stille verkoop service is in dat geval dé oplossing die we bieden. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal