Onze werkwijze

Onze bewezen succesformule

1. Jouw wensen

Je denkt eraan om je huis te verkopen. Waar wil je naartoe? Wat zijn je opties? Tijdens ons eerste gesprek nemen we graag de tijd om samen met jou door je huis te lopen. We helpen je met het bepalen van een eerlijke marktwaarde en adviseren over de juiste vraagprijs. Als je kiest voor Vermunt Makelaardij om je huis te verkopen, stellen we een opdracht tot dienstverlening op waarin alle afspraken helder en transparant zijn. Vanaf daar gaan we voor jou aan de slag!

Mario Vermunt helpt klanten als makelaar in Roosendaal

2. In de schijnwerpers

Met ons marketingplan zetten we de juiste middelen in om je huis te promoten. Denk aan online adverteren, een vermelding op Funda, social media, en natuurlijk onze opvallende etalage in het hart van het stadscentrum waar veel mensen langskomen. We gebruiken alle mogelijke tools om potentiële kopers te bereiken.

Website van Vermunt Makelaardij

3. Informatie verzamelen

Voor de verkoop hebben we heel wat informatie van jou als verkoper nodig. Denk aan het invullen van de NVM-vragenlijst en lijst van zaken die achterblijven, bouwtekeningen, eigendomsbewijzen, legitimaties, en een energielabel. We zorgen voor een uitgebreide beschrijving van je huis en meten het volgens de Nederlandse normen in. Samen met jou verzamelen we alle benodigde gegevens voor een succesvolle verkoop.

Mario Vermunt van Vermunt Makelaardij in Roosendaal doet op deze afbeelding een inmeting.

4. Verkoopklaar maken

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk! Het is essentieel om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Een opgeruimd huis verkoopt nu eenmaal beter dan een rommelige woning. We kijken ook samen naar mogelijke verbeterpunten die je kunt aanpakken voor de verkoop. Samen met jou zorgen we ervoor dat je huis klaar is om de beste resultaten te behalen.

Fotografie door Vermunt Makelaardij Roosendaal

5. Unieke presentatie

Mensen zijn visueel ingesteld. Professionele foto’s zijn cruciaal voor een succesvolle verkoop. Bij Vermunt Makelaardij bieden we verschillende fotografieopties, zoals 360-gradenfoto’s, video’s en luchtfoto’s. Ook kunnen we 2D- en 3D-plattegronden maken. Dit alles doen wij als geen ander.

Daarnaast maken we ook een woningvideo speciaal voor alle social media kanalen, waarbij een makelaar de woning presenteerd op een moderne manier.

Vermunt Makelaardij werkt samen met een professionele fotograaf

6. We zijn online!

Voordat we je huis officieel online zetten, delen we een preview op onze social media om onze volgers als eerste te bereiken. Daarna plaatsen we je huis op onze website, Funda, en onze social media-accounts zoals Facebook, Instagram en TikTok. Hierbij behalen we meer dan 1 miljoen views per maand! Ook plaatsen we ons welbekende ‘Te Koop’-bord.

Vrouw bekijkt het aanbod van Vermunt Makelaardij, makelaar in Roosendaal

7. De bezichtigingen

Als geïnteresseerden zich melden, plannen we in overleg met jou de bezichtigingen in. We kunnen werken met een sleutel, zodat je niet thuis hoeft te zijn. We hebben gemerkt dat potentiële kopers zich meer op hun gemak voelen en opener zijn wanneer ze alleen met een makelaar rondkijken. Als er geïnteresseerden rechtstreeks contact met jou opnemen, stuur ze dan gerust naar ons door. Daar zijn wij voor.

Nanda Vermunt van Vermunt Makelaardij met een kladblok

8. Krachtig onderhandelen

Alle biedingen en onderhandelingen verlopen via ons. Vertrouw op onze expertise, want dit is een vak apart. Tijdens de onderhandelingen stellen we niet alleen de verkoopprijs vast, maar ook de leveringsdatum, ontbindende voorwaarden, lijst van zaken en andere voorwaarden. We houden voortdurend contact met jou om de voortgang te bespreken. Jouw belang staat altijd voorop.

Jens van Vermunt Makelaardij

9. Akte ondertekenen

Zodra we een overeenkomst hebben, stellen we een concept koopakte op en sturen we deze ter goedkeuring naar alle partijen. Als het mogelijk is, tekenen we de koopakte gezamenlijk op ons kantoor. Het is een mooie gelegenheid voor alle partijen om elkaar beter te leren kennen.

Bouwtekeningen

10. Inspectie en notaris

Voordat de officiële overdracht plaatsvindt bij de notaris, doen we samen met jou en de kopers een inspectieronde en nemen we de meterstanden op. Nadat de leveringsakte is ondertekend, wordt deze door de notaris ingeschreven in de openbare registers (het Kadaster).

Gefeliciteerd! De verkoop van je huis is nu helemaal afgerond.

Klanten worden blij van Vermunt Makelaardij, de makelaar in Roosendaal

Wil jij jouw huis verkopen?

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!