Over ons - Vermunt Makelaardij - Wij hebben het!

Vermunt Makelaardij heeft het!

Een gepassioneerd en betrokken team

wat van aanpakken houdt.

Wij nemen u graag mee naar het ontstaan van het kantoor Vermunt Makelaardij.

Al in 1979 zijn mijn vader Jan en mijn moeder Elly vanuit hun passie voor vastgoed gestart onder de naam Jan Vermunt Vastgoed. Door onuitputtelijke inzet en drive gecombineerd met de continue wil om onderscheidend te zijn was Vermunt al gauw een begrip in het Roosendaalse. Een fysiek kantoor aan de karaktervolle Molenstraat was al snel een feit. 

De wil om het verschil te maken uitte zich o.a. in de voor die tijd unieke uitgebreide presentatie wijze, destijds in de kijketalage in de Molenstraat. Als eerste kantoor werden, voor elke woning, grote lijsten gepresenteerd én brochures met hierin vele echte foto's per pand met een uitgebreide omschrijving. Men kon voor het eerst een woning 'voelen' voordat men een woning ging bezichtigen. Uitzonderlijk voor die tijd! Dit zouden wij ons tegenwoordig niet meer anders kunnen voorstellen. 

In 1990 had ik op 18-jarige leeftijd, na een paar familiegesprekken, al snel de beslissing genomen om in dat jaar toe te treden tot de zaak. Hiernaast ben ik later begonnen met de HBO opleiding Makelaardij, Stichting Vakopleiding Makelaardij (SVM) in de avonduren. Fulltime werken in combinatie met studeren. Al in 1994, slechts 4 jaar later, kwam ook mijn vrouw Nanda in de zaak werken. 

h
h

Van Jan Vermunt Vastgoed naar Vermunt Makelaardij!

In 1997 heb ik mijn SVM diploma behaald en 2 jaar later in 1999 besloot ik mij te laten beëdigen als makelaar. Nadat de wettelijke beëdigingsplicht is komen te vervallen is in 2004 de Stichting VastgoedCert (het kwaliteitsregister van makelaars) opgericht met als doel om de deskundigheid en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.

In de tijd van de beëdiging was een makelaar altijd beëdigd, tegenwoordig mag iedereen zichzelf makelaar noemen en is juist de certificering een pré als kwaliteitskeurmerk om het onderscheid te maken. Een gecertificeerd makelaar volgt ook permanente educatie.

In 1999 zijn wij met ons kantoor van de Molenstraat verhuisd naar een prachtig pand op toplocatie hartje centrum met een etalage van maar liefst 20 meter waar wij onze unieke en onderscheidende presentaties nog beter tot uiting konden brengen. 

2001 Was het jaar dat wij de zaak hebben overgenomen en ons team versterkten met 2 krachten. De naam Jan Vermunt Vastgoed werd veranderd in Vermunt Makelaardij met uiteraard het behoud van de herkenbaarheid van het logo en de huiskleur. 

Wij zijn ons continue blijven ontwikkelen en innoveren zodat we steeds met de veranderingen van de tijd zijn meegegaan. Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging van Nederland, de NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs onroerende zaken U.A.) en werken volgens haar richtlijnen en Erecode.

Vermunt Makelaardij is al decennia lang úw makelaar voor de bestaande bouw en heeft reeds duizenden huizen in allerlei prijsklassen succesvol verkocht. 

Ons team hoopt u gauw (weer) te ontmoeten.

Mario Vermunt

h
Mario Vermunt

Gecertificeerd makelaar-taxateur o.z.
NVM Makelaar

Nanda Vermunt-Wilbrink

Hoofd binnendienst

Jens Verheijen

Kandidaat-makelaar

Bodette van Meel

Kandidaat-makelaar

Blijf op de hoogte van ons laatste woningaanbod!

  • Direct inschrijven