Woning verkopen Roosendaal - Vermunt Makelaardij - Wij hebben het!

Vermunt Makelaardij heeft het!

Het netwerk, het specialisme en de ervaring

voor een optimaal verkoopresultaat.

U wilt uw huis gaan verkopen.

“Uw belang is ons belang” is heel toepasselijk het motto van Vermunt Makelaardij. Met het grote netwerk en de ruime ervaring van ons team verkochten we al ruim 38 jaar succesvol duizenden woningen. Van een kleine woning tot een grote villa. Wij begeleiden u graag in het gehele verkoopproces.

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning en zullen u een constructief en gedegen advies geven, gebaseerd op realiteit en geen loze beloftes. Een eerlijk advies! Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Bent u van plan of overweegt u om uw woning te verkopen? En zou u graag eens willen bespreken wat hier allemaal bij komt kijken en hierin mogelijk is? Het team van Vermunt Makelaardij voorziet u graag van alle gewenste informatie om samen te komen tot een succesvolle verkoop! Daarnaast hebben wij een handig stappenplan als leidraad om voor u het verkoopproces inzichtelijker te maken.

Vermunt Makelaardij heeft het!

40

Jaar ervaring

4

Man staat
voor u klaar

17

Woningen te koop

Funda beoordelingen

Alle Funda beoordelingen van Vermunt Makelaardij. Bekijk alle recensies

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het NVM nieuws op Vermunt Makelaardij. Bekijk NVM nieuws

Een digitale koopovereenkomst, dat is het eerste resultaat van de afspraken die de vastgoedsector heeft gemaakt binnen samenwerkingsverband Zorgeloos Vastgoed…….
Vastgoedsector aan de slag met afsprakenstelsel voor digitale communicatie

De NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) lanceert vandaag de nieuwe opzet van de NVM Open Huizen…
NVM lanceert nieuwe opzet Open Huizen Dag 2021

Mooi en feestelijk nieuws: we hebben met NVM Digitaal Ondertekenen de 50.000ste ondertekening inmiddels overschreden! 51513 Ondertekeningen zijn via deze…
50.000ste ondertekening via NVM Digitaal Ondertekenen overschreden

De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging.
Nieuwe makelaars en taxateurs – september 2021

TV-programma Radar heeft undercover onderzoek gedaan naar de rol van makelaars in de huidige markt. Een reactie van de NVM.
Onderzoek Radar

Blijf op de hoogte van ons laatste woningaanbod!

  • Direct inschrijven