Woning kopen - Vermunt Makelaardij - Wij hebben het!

Vermunt Makelaardij heeft het!

Het aanbod, de betrokkenheid en de ervaring

om uw woonwensen te vervullen.

De aankoop van een woning is een grote stap.

De aankoop van een woning is een bijzondere, waardevolle en grote stap. Bij déze grote stap willen wij u graag helpen. Met een professionele en pro-actieve werkhouding hechten al onze medewerkers veel waarde aan een prettig klantencontact. Wij bieden bij deze stap dan ook de betrokkenheid die u van uw persoonlijk adviseur mag verwachten. Al sinds 1979 is Vermunt Makelaardij óók actief als aankoopmakelaar met ruime ervaring in de woningmarkt en lokale bekendheid in Roosendaal e.o.

Vanuit die ervaring begeleiden we u dan ook door het gehele aankoopproces. Van het bezichtigen van de woning, adviseren over de waarde, onderhandelingen voeren tot aan de koopakte en de overdracht bij notaris. Mét Vermunt Makelaardij wordt de grote en spannende stap van het kopen van een woning een stuk gemakkelijker gemaakt en goed geregeld. Wij ontzorgen u!

Bent u van plan een woning te gaan kopen in regio Roosendaal? Heeft u uw droomhuis op het oog? Wilt u samen eens het aanbod van Vermunt Makelaardij bekijken of uw woonwensen bespreken? Het betrokken team van Vermunt Makelaardij helpt u graag!

Hebben wij uw droomwoning niet in onze portefeuille, dan houden wij dat graag vrijblijvend voor u in de gaten. Mocht u interesse hebben in een woning die niet bij ons te koop staat, schakel dan Vermunt Makelaardij in voor de gehele aankoop begeleiding. 

Vermunt Makelaardij heeft het!

40

Jaar ervaring

4

Man staat
voor u klaar

20

Woningen te koop

Funda beoordelingen

Alle Funda beoordelingen van Vermunt Makelaardij. Bekijk alle recensies

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het NVM nieuws op Vermunt Makelaardij. Bekijk NVM nieuws

Nu de woningmarkt krap is, wordt de verschuiving richting het buitengebied steeds beter zichtbaar. Dat levert u als vastgoeddeskundige de nodige kansen,…
Seminar Wonen en werken in het buitengebied

Het aantal winkels in Nederland daalt en de langdurige leegstand stijgt. Tegelijk kampt Nederland al langere tijd met een groeiend woningtekort. Dat biedt…
NVM Business: nu kansen om winkels naar woningen te transformeren

Opnieuw zijn in 2020 minder vierkante meters kantoorruimte aan de voorraad onttrokken dan in de jaren ervoor.
Minder leegstaande kantoren onttrokken aan voorraad, daling in vraag naar kantoren

Vandaag ligt het nieuwe NVM magazine weer bij onze leden en stakeholders op de mat. Voor deze editie spraken we o.a. Johan Conijn – hoogleraar woningmarkt…
Nieuw NVM Magazine; Makelaar van de toekomst

Het woningaanbod in Nederland is nog verder gekrompen. Dit blijkt uit de woningmarktcijfers van het tweede kwartaal 2021 van de NVM.
NVM: Woningaanbod neemt verder af in 2021

Blijf op de hoogte van ons laatste woningaanbod!

  • Direct inschrijven