Woning kopen - Vermunt Makelaardij - Wij hebben het!

Vermunt Makelaardij heeft het!

Het aanbod, de betrokkenheid en de ervaring

om uw woonwensen te vervullen.

De aankoop van een woning is een grote stap.

De aankoop van een woning is een bijzondere, waardevolle en grote stap. Bij déze grote stap willen wij u graag helpen. Met een professionele en pro-actieve werkhouding hechten al onze medewerkers veel waarde aan een prettig klantencontact. Wij bieden bij deze stap dan ook de betrokkenheid die u van uw persoonlijk adviseur mag verwachten. Al sinds 1979 is Vermunt Makelaardij óók actief als aankoopmakelaar met ruime ervaring in de woningmarkt en lokale bekendheid in Roosendaal e.o.

Vanuit die ervaring begeleiden we u dan ook door het gehele aankoopproces. Van het bezichtigen van de woning, adviseren over de waarde, onderhandelingen voeren tot aan de koopakte en de overdracht bij notaris. Mét Vermunt Makelaardij wordt de grote en spannende stap van het kopen van een woning een stuk gemakkelijker gemaakt en goed geregeld. Wij ontzorgen u!

Bent u van plan een woning te gaan kopen in regio Roosendaal? Heeft u uw droomhuis op het oog? Wilt u samen eens het aanbod van Vermunt Makelaardij bekijken of uw woonwensen bespreken? Het betrokken team van Vermunt Makelaardij helpt u graag!

Hebben wij uw droomwoning niet in onze portefeuille, dan houden wij dat graag vrijblijvend voor u in de gaten. Mocht u interesse hebben in een woning die niet bij ons te koop staat, schakel dan Vermunt Makelaardij in voor de gehele aankoop begeleiding. 

Vermunt Makelaardij heeft het!

40

Jaar ervaring

4

Man staat
voor u klaar

20

Woningen te koop

Funda beoordelingen

Alle Funda beoordelingen van Vermunt Makelaardij. Bekijk alle recensies

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het NVM nieuws op Vermunt Makelaardij. Bekijk NVM nieuws

De tijd vliegt, beseft NVM Business voorzitter Sander Heidinga als hij terugblikt op een buitengewoon interactief 2021. Maar niet alleen het boekjaar,…
Interview Sander Heidinga Wintergasten VG Visie

Afgelopen vrijdag zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd.
Geen verandering in COVID-19 Handreiking makelaars en taxateurs

De afgelopen week is het aantal coronabesmettingen hard gestegen. Opnieuw heeft het kabinet een persconferentie gegeven en zijn er maatregelen van toepassing…….
Coronahandreiking voor NVM-makelaars en taxateurs per 13 november 2021

NVM heeft kennis genomen van de nieuwste Kamerbrief van minister Ollongren over de ‘verbeterstrategie koopproces’. Wij vinden het goed dat de minister…
Statement NVM op Kamerbrief minister Ollongren over verbeterstrategie koopproces

De vijfendertigste Monitor Koopwoningmarkt over het derde kwartaal van 2021 is donderdag 4 november gepresenteerd
Koopprijzen op Nederlandse woningmarkt stijgen naar historische hoogte

Blijf op de hoogte van ons laatste woningaanbod!

  • Direct inschrijven