Blog

Seniorenwoning te koop in Roosendaal

Welkom bij Vermunt Makelaardij! Bent u op zoek naar een seniorenwoning te koop in Roosendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan levensloopbestendige woningen in ons aanbod, waaronder appartementen en bungalows met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In deze uitgebreide blog vertellen wij u graag meer over ons aanbod en hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van uw ideale woning.

Wat is een levensloopbestendige woning?

Levensloopbestendige woningen zijn speciaal ontworpen om comfortabel en veilig ouder te worden. Ze zijn gelijkvloers of hebben alle belangrijke voorzieningen, zoals de slaapkamer en badkamer, op de begane grond. Dit maakt ze ideaal voor senioren die mobiliteitsproblemen willen voorkomen of al hebben. Levensloopbestendige woningen in Roosendaal bieden u de mogelijkheid om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Ons aanbod in Roosendaal

In Roosendaal bieden wij diverse levensloopbestendige woningen aan. Of u nu op zoek bent naar een knus appartement of een ruime bungalow, wij hebben vaak voor ieder wat wils.

Wilt u een idee krijgen van ons actuele aanbod? Neem dan een kijkje op onze aanbodpagina.

Blijf op de hoogte van nieuw aanbod

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor ons woningaanbod. Door u in te schrijven, houden wij u per e-mail op de hoogte van nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen. Dit is een snelle en efficiënte manier om uw droomwoning niet mis te lopen.

Volg ons op social media

Maakt u gebruik van social media? Om altijd op de hoogte te blijven van ons laatste aanbod, kunt u ons volgen. Wij zijn actief op Facebook, Instagram en TikTok. Hier delen wij regelmatig updates over nieuw aanbod en dat zelfs voordat het ergens anders online staat!

Wat is uw huidige woning waard?

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, is het belangrijk om te weten wat uw huidige woning waard is. Bij Vermunt Makelaardij bieden wij u de mogelijkheid om een vrijblijvende waardebepaling van uw woning te laten uitvoeren. Een gecertificeerd makelaar van ons kantoor komt dan bij u langs om de waarde te bepalen en u te informeren over het eventuele verkoopproces. Dit geeft u een duidelijk beeld van uw financiële mogelijkheden.

Wilt u een waardebepaling inplannen? Bel dan naar 0165 560 111 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons aanbod in Roosendaal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van uw ideale seniorenwoning.

Dank u voor uw interesse in Vermunt Makelaardij, wij kijken ernaar uit om u te helpen.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal