Blog

Samenwerking Vermunt Makelaardij & Viditour

Wij werken al jaren samen met Viditour, een mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van 360 graden virtuele rondleidingen. Viditour maakt voor bijna alle woningen in ons aanbod (lucht)foto’s, 360-graden foto’s, 2D en 3D plattegronden en een video, wat zorgt voor een compleet plaatje op Funda en onze social media kanalen.

Deze samenwerking is een succes. Het beeldmateriaal van Viditour helpt ons om woningen zo goed mogelijk te presenteren en daarmee de verkoop te bevorderen. Klinkt goed toch? Je leest er hieronder meer over!

De voordelen van de samenwerking met Viditour

Er zijn verschillende voordelen aan de samenwerking tussen ons en Viditour. Ten eerste zijn de communicatielijnen kort. Wij zijn beide gevestigd in Roosendaal, waardoor we snel en gemakkelijk contact met elkaar kunnen opnemen. Ten tweede hebben we een goede samenwerkingsrelatie opgebouwd. Viditour is snel in communicatie en levert het beeldmateriaal altijd bijtijds.

En natuurlijk super belangrijk: het beeldmateriaal van Viditour is van hoge kwaliteit! De (360 graden) foto’s geven een realistisch beeld van de woning, waardoor kopers zich beter kunnen voorstellen hoe het is om er te wonen. Bovendien is de video, net als de plattegronden, een mooie introductie van de woning en het geeft een goed overzicht van de mogelijkheden.

No cure no pay!

Een ander belangrijk voordeel van de samenwerking is dat het beeldmateriaal no cure no pay is. Dit betekent dat er alleen betaald hoeft te worden voor het beeldmateriaal wanneer de woning daadwerkelijk wordt verkocht. Wanneer de verkoop onverhoopt niet doorgaat, dan zijn er geen kosten verschuldigd.

Deze werkwijze is zeer voordelig voor de verkopers. Ze hebben de zekerheid dat het beeldmateriaal alleen betaald hoeft te worden wanneer het daadwerkelijk effect heeft, namelijk wanneer de woning wordt verkocht. Vervolgens zal de notaris de uiteindelijke betaling regelen tijdens het transport.

De kosten van het totaalpakket

De kosten voor het beeldmateriaal van Viditour zijn afhankelijk van de prijsklasse van de woning. Voor een woning in de lagere prijsklasse zijn de kosten lager dan voor een woning in de hogere prijsklasse.

Deze prijsdifferentiatie is zo tot stand gekomen, omdat de kosten voor het maken van het beeldmateriaal voor Viditour hoger zijn voor woningen in de hogere prijsklasse. In deze woningen zijn de ruimtes groter en zijn er vaak meer details die in beeld gebracht moeten worden.

Conclusie

We zijn blij over onze samenwerking met Viditour. Het volledige pakket (met hoogwaardig beeldmateriaal) draagt bij aan een optimale presentatie van woningen en stimuleert de verkoop. Daarnaast bieden de no cure no pay-werkwijze en prijsdifferentiatie aanzienlijke voordelen voor de verkoper. Wil je meer weten of jouw woning verkopen? Neem dan contact met ons op!

PS: Naast dit beeldmateriaal produceren we ook short-form video’s met een van onze makelaars, voor een nóg groter bereik! Ontdek ze op onze Facebook, Instagram en TikTok pagina’s.

Dit wordt veel gelezen

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal