Blog

Vermunt Makelaardij en Maison et Moi: Jouw huis perfect ingericht!

Je staat aan het begin van een spannende reis naar jouw ideale woning. Tijdens deze tocht komen er talloze vragen op je af. Hoe creëer je een huis dat echt als thuis voelt? Welke stijl en inrichting passen perfect bij jou? En hoe zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld?

Maison et Moi is dé specialist in Roosendaal voor interieuradvies en woninginrichting. Dit is dan ook de reden dat wij graag met Sander, Suzan en hun team samenwerken. Of je nu je hele huis wilt herinrichten of alleen een paar elementen wilt vernieuwen, de ervaren interieurontwerpers en stylisten van Maison et Moi staan voor je klaar om je woonwensen te realiseren! We hebben dan ook een prachtige korting die je op deze pagina kunt aanvragen!

Maison et moi voorgevel

Over Maison et Moi

  • Interieuradvies op maat: De experts van Maison et Moi luisteren naar jouw woonwensen en vertalen deze naar een gratis interieurplan dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid​.
  • Producten voor elke ruimte: Van raamdecoratie en vloeren tot meubelen en accessoires, Maison et Moi biedt een breed scala aan producten om elke kamer in je huis een nieuwe uitstraling te geven​.
  • Speciale projecten: Ze hebben ervaring met diverse soorten projecten, variërend van complete woninginrichting tot specifieke ruimtes zoals woonkamers en eetkamers met ensuite deuren.

De voordelen van onze samenwerking:

Omdat wij jou in de breedste zin willen ondersteunen, kun je nu profiteren van een exclusief gratis interieuradviesgesprek ter waarde van €250 bij Maison et Moi! Hierdoor krijg je kosteloos professioneel advies om jouw woning optimaal in te richten, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Klinkt dat goed? Klik dan hier!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal