Blog

Vermunt Makelaardij en Financiële Meesters: Samen sterk!

Je begeeft je op een pad vol keuzes, met als ultieme bestemming: jouw droomhuis. Onderweg zijn er tal van vragen die je bezighouden. Hoe vind je de perfecte woning? Welke hypotheek past bij jouw situatie? En hoe navigeer je door alle financiële en juridische aspecten?

Wij en Financiële Meesters begeleiden je graag tijdens dit traject. Als ervaren partners in Roosendaal helpen we je samen met alle facetten van de zoektocht naar jouw droomhuis. We kennen de lokale markt als geen ander, adviseren je over de beste kansen en de juiste prijsstelling en helpen je bij het vinden van je droomhuis. Financiële meesters regelt hiervoor de perfecte financiering, daarom werken we ook zeer graag met ze samen!

Het kantoor van Financiële Meesters in Roosendaal

Over Financiële Meesters

  • Geven onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
  • Werken samen met diverse geldverstrekkers voor optimale vergelijking.
  • Stellen de beste financieringsroute voor je op.
  • Hun unieke “Zorgeloos Bieden Certificaat” biedt jou als koper de mogelijkheid om te bieden zonder voorbehoud van financiering. Dit vergroot je positie en geeft de verkoper zekerheid. Het certificaat is kosteloos tot acceptatie van je bod. Let op: bij elk nieuw bod moet een nieuw certificaat worden aangevraagd.
  • Bieden net als wij een vrijblijvend adviesgesprek.

De voordelen van onze samenwerking

Wij bevinden ons naast het hoofdkantoor van de Financiële Meesters (met 13 vestigingen), waardoor we efficiënt kunnen communiceren en snel kunnen schakelen. Binnen 10 seconden zijn we bij elkaar! Dit resulteert in een soepele en betrouwbare samenwerking, waarbij je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw traject.

Uit onze jarenlange samenwerking met Financiële Meesters blijkt keer op keer hun betrouwbaarheid en vakkennis. De klant staat altijd centraal en hun deskundigheid is onbetwistbaar. Dit is te zien aan hun uitstekende (Google) reviews.

Wil je dit ook ervaren? Neem dan vandaag nog contact met ze op!

Dit wordt veel gelezen

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal