Blog

Caffè Dono, zo verwennen wij onze klanten.

Als makelaar weten we hoe leuk het is om onze klanten te verwennen. En wat is er nou fijner dan na een bezichtiging te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met ambachtelijke chocolade? Die extra glimlach op het gezicht van onze klanten, dát is waar ze het voor doen!

Daarom werken we al jarenlang samen met Caffè Dono. Deze bekende koffie- en theespeciaalzaak in Roosendaal staat garant voor kwaliteit en service. Wij geven onze klanten graag chocolade cadeau, en het is dan ook niet voor niets dat mensen vaak vragen waar de chocolade bij Vermunt Makelaardij vandaan komt.

Gerben en zijn team zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en nemen net dat stapje extra om hun (en onze) klanten tevreden te stellen. De koffie, thee en chocolade zijn namelijk van de beste kwaliteit. Meer dan 50 soorten koffiebonen van over de hele wereld hebben ze in hun aanbod, die ter plekke vers voor je worden gemalen. 

Ook voor unieke cadeaus zijn wij bij Caffè Dono aan het juiste adres. Perfect voor housewarming geschenken of als extraatje voor onze klanten.

Wil je zelf proeven wat Caffè Dono te bieden heeft? Kom dan langs op ons kantoor, of ga langs bij Caffè Dono zelf!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal