Makelaar Zegge

Jouw makelaar in Zegge

Onze aanpak

Makelaar Zegge

Een nieuwe start in Zegge? Of ben je klaar voor de volgende stap? Welkom bij Vermunt Makelaardij, jouw lokale partner in vastgoedavonturen. We begrijpen we als geen ander de unieke charme en kansen die dit dorp te bieden heeft.

Ons team van enthousiaste makelaars staat te trappelen om je te begeleiden, ongeacht of je een nieuw thuis wilt vinden of je huidige woning wilt verkopen in Zegge. Onze aanpak is verfrissend en persoonlijk. We omarmen moderne technologieën, maar verliezen nooit de lokale warmte uit het oog.

Luchtfoto van Zegge

De plaatselijke specialist in Zegge

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Zegge

Heb je warme herinneringen aan je huidige woning in Zegge, maar ben je bereid om te verkopen als de juiste koper langskomt? Of wil je simpelweg jouw verkoop discreet houden? Onze stille verkoopdienst in Zegge biedt de oplossing. Je huis wordt niet grootschalig geadverteerd, maar discreet aangeboden aan serieuze kopers binnen ons netwerk. Dit garandeert exclusiviteit en privacy. Benieuwd hoe stille verkoop precies werkt in Zegge? Neem contact met ons op, en we vertellen je er graag meer over.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Zegge?

Of het nu gaat om een huis kopen of verkopen in Zegge, wij zijn er om jouw vastgoeddoelen te realiseren. Met meer dan 45 jaar ervaring en een diepgaande kennis van de lokale markt, zijn wij jouw gids in dit vastgoedavontuur. We geloven in een persoonlijke en moderne aanpak, waarbij jouw wensen en doelen centraal staan. Laat Vermunt Makelaardij je helpen om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken in het mooie Zegge!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Zegge

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Waarom Vermunt Makelaardij?

Vermunt Makelaardij biedt niet alleen jarenlange ervaring als NVM makelaar in Zegge, maar ook een moderne aanpak. Onze makelaars zijn betrokken en begrijpen de unieke kenmerken van Zegge. We gebruiken innovatieve marketingstrategieën, zijn actief op sociale media, en hebben een sterke online aanwezigheid om jouw vastgoedtransactie tot een succes te maken. Welkom bij Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Zegge!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Zeker weten! Bij Vermunt Makelaardij kun je vrijblijvend een waardebepaling aanvragen voor jouw woning in Zegge. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag hoe het proces verloopt en beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Als NVM-makelaars in Zegge blijven we voortdurend goed opgeleid en actualiseren we jaarlijks onze kennis. Hierdoor kunnen we hoogwaardig advies geven en betrouwbare begeleiding bieden. Kies voor zekerheid door een NVM-makelaar in Zegge in te schakelen, die altijd jouw belangen vooropstelt.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

De 3-daagse bedenktijd begint op de dag na ontvangst van de ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Gedurende deze periode heb je als koper de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden. Minimaal twee dagen mogen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen verschillen per makelaar. Vermunt Makelaardij brengt geen opstartkosten in rekening. We willen het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk maken voor onze klanten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.