Makelaar Wouw

Jouw makelaar in Wouw

Onze aanpak

Makelaar Wouw

Wouw, een juweel in Brabant, verdient een makelaar met diepgaande lokale kennis en expertise. Onze gecertificeerde NVM makelaars zijn dan ook erg gepassioneerd over Wouw en haar gemeenschap. We staan voor je klaar om je te begeleiden bij het kopen of verkopen van vastgoed in Wouw.

Makelaar Wouw, Vermunt Makelaardij

De plaatselijke specialist in Wouw

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Wouw

Misschien wil je jouw huis in alle rust verkopen. Wellicht geniet je nog van je huidige woning in Wouw, maar ben je bereid te verkopen als er een geschikte koper komt. Of je wilt je huis zonder veel bekendheid van de hand doen. Er zijn verschillende redenen waarom je de verkoop van je woning in Wouw discreet wilt houden. Onze stille verkoop service is hiervoor de ideale oplossing. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Wouw?

Overweeg je om je eerste woning te kopen? Misschien denk je eraan om jouw woning in Wouw te verkopen en naar een ruimere plek te verhuizen. Of juist kleiner, nu de kinderen het huis uit zijn. Wat je woondroom ook is, bij Vermunt Makelaardij, de NVM makelaar in Wouw, staan we voor je klaar om je volledig te ontzorgen, elke dag opnieuw. Het begint altijd met een kennismaking op een locatie die voor jou het beste uitkomt: bij ons op kantoor of bij jou thuis in Wouw, wat jij het prettigst vindt. Als we bij je langskomen in Wouw, kunnen we meteen een waardebepaling van je woning uitvoeren. Ben je op zoek naar een betrouwbare en gecertificeerde makelaar in Wouw? Ontdek wat Vermunt Makelaardij, jouw makelaar in Wouw, voor jou kan betekenen.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Wouw

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Nadat we 44 jaar ervaring hebben opgebouwd, zijn wij dé vertrouwde makelaar in Wouw en omstreken geworden. Ons toegewijde team, gecertificeerd door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht, en we hebben een indrukwekkende beoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren ontvangen van onze tevreden klanten. Als jouw verkoop- en aankoopmakelaar in Wouw streven we naar resultaat en de beste prijs voor jouw vastgoedtransactie.

We zijn bekend om onze vooruitstrevendheid en focus op marketing, wat resulteert in een 57% betere vindbaarheid op Funda. Bovendien zetten we sterk in op social media en advertenties om ons bereik te vergroten. Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening, en we bieden gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze klanten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Vermunt Makelaardij!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Je kunt geheel vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning aanvragen in Wouw. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We leggen je graag uit hoe het proces verloopt, wat ons onderscheidt, en we beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn een NVM-makelaarskantoor en dit brengt belangrijke voordelen met zich mee, zoals:

  1. Deskundigheid: Als NVM-makelaars blijven we voortdurend goed opgeleid en actualiseren we jaarlijks onze kennis. Hierdoor kennen we de markt en kunnen we hoogwaardig advies geven.

  2. Betrouwbaarheid: We volgen strikt de NVM-Erecode, wat betekent dat we alle NVM-regels naleven en altijd jouw belangen vooropstellen.

  3. Zekerheid: Kies voor zekerheid door een NVM-makelaar in te schakelen. Als er problemen ontstaan, kun je bij de NVM terecht. Bovendien is elke NVM-makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat ook jou beschermt.”

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar. Op dat moment begint de bedenktijd, die (minimaal) drie dagen duurt. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we echter geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.