Makelaar Tolberg

Jouw makelaar in Tolberg

Onze aanpak

Makelaar Tolberg

Welkom bij Vermunt Makelaardij! Sta je op het punt jouw droomhuis te vinden of wil je jouw huidige woning in Tolberg verkopen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons team van ervaren en gecertificeerde makelaars staat klaar om jou te begeleiden door het complexe proces van vastgoedtransacties. We combineren onze lokale kennis met een eigentijdse benadering en moderne technologie om jouw doelen te bereiken.

Het te koop bord van Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Roosendaal en omstreken.

De plaatselijke specialist in Tolberg

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Tolberg

Wellicht ben je tevreden met je huidige woning in Tolberg, maar sta je open voor verkoop als de juiste koper zich aandient? Of wil je liever geen uitgebreide publiciteit bij de verkoop? Ontdek onze stille verkoopdienst, waarbij we je huis discreet aanbieden aan serieuze kopers binnen ons netwerk. Dit biedt exclusiviteit en behoudt je privacy.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Tolberg?

Op zoek naar een makelaar in Tolberg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Vermunt Makelaardij hebben we jarenlange ervaring in Tolberg en kennen we de lokale markt als geen ander. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of juist je huidige woning wilt verkopen, wij staan voor je klaar.

Onze aanpak is modern en effectief. We maken gebruik van social media en doelgerichte marketing om de beste resultaten te bereiken. En het belangrijkste, we streven naar de beste prijs en de meest positieve ervaring voor jou.

We begrijpen dat vastgoedtransacties van groot belang zijn en streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij ons geen gedoe, maar een eerlijke en professionele service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te helpen met al je woonwensen in Tolberg!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Tolberg

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Met meer dan 45 jaar aan ervaring staan wij voor je klaar als dé vertrouwde makelaar in Tolberg en omliggende gebieden. Ons toegewijde team, gecertificeerd door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht, met een beoordeling van gemiddeld 4,8 van onze tevreden klanten. Als jouw partner in vastgoed streven we in Tolberg naar resultaat en de beste prijs voor jouw transactie.

We staan bekend om onze moderne aanpak en aandacht voor marketing, wat resulteert in een 57% betere zichtbaarheid op Funda. Ook maken we actief gebruik van social media en advertenties om ons bereik te vergroten. Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening, en we bieden gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze klanten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Vermunt Makelaardij!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk kun je bij Vermunt Makelaardij volledig vrijblijvend een waardebepaling voor je woning in Tolberg aanvragen! Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen om een afspraak te plannen. Wij zullen je niet alleen uitleggen hoe ons proces werkt en wat ons onderscheidt, maar we staan ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wat levert samenwerken met een NVM-gecertificeerde makelaar op? Allereerst, deskundigheid. Onze NVM-status verzekert dat we continu worden bijgeschoold en up-to-date blijven, waardoor we de markt door en door kennen en hoogwaardig advies kunnen bieden.

Betrouwbaarheid is een ander essentieel voordeel. We volgen de NVM-Erecode strikt, waarmee we jouw belangen te allen tijde vooropstellen.

Ten slotte, zekerheid. Door een NVM-makelaar in Tolberg te kiezen, verzeker je jezelf van professionele begeleiding en bescherming in geval van onvoorziene problemen. Als NVM makelaardij zijn we bovendien verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat ook jouw belangen beschermt.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

De 3-daagse bedenktijd begint op de dag volgend op de ontvangst van de door beide partijen ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Gedurende deze periode heeft de koper de mogelijkheid om de koopovereenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden. Ten minste twee dagen mogen niet in het weekend vallen of samenvallen met erkende feestdagen. De bedenktijd eindigt precies om 23.59 uur op de derde dag.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Voor de verkopers onder ons is er goed nieuws: bij Vermunt Makelaardij rekenen we geen opstartkosten. Ons doel is om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor jou. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Heb je nog meer vragen? Onze FAQ’s staan tot je beschikking.