Makelaar Schijf

Jouw makelaar in Schijf

Onze aanpak

Makelaar Schijf

Welkom bij Vermunt Makelaardij, jouw vertrouwde makelaar in Schijf! Met ruim 45 jaar ervaring en een team van gepassioneerde en deskundige makelaars, staan wij klaar om jou te begeleiden bij het kopen of verkopen van jouw woning in deze prachtige omgeving.

Onze aanpak is eigentijds en gericht op resultaat. Als gecertificeerde NVM-makelaar beschikken wij over diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij jou voorzien van hoogwaardig advies en zorgen voor een soepele transactie.

De kerk van Schijf, de plaats waar Vermunt Makelaardij actief is als makelaar Schijf.

De plaatselijke specialist in Schijf

 • Toonaangevende makelaar sinds 1979

 • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

 • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

 • Sterke focus op social media & advertenties

 • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Schijf

Stel je voor dat je jouw woning wilt verkopen in Schijf, maar je wilt dit discreet en zonder veel bekendheid doen. Misschien geniet je nog volop van je huis, maar ben je bereid om te verkopen als de juiste koper zich aandient. Of misschien wil je gewoon geen uitgebreide publiciteit voor jouw verkoopplannen.

Bij Vermunt Makelaardij begrijpen we dat privacy en discretie belangrijk kunnen zijn bij het verkopen van jouw woning. Daarom bieden wij een optionele stille verkoopservice in Schijf. Met deze service wordt jouw woning niet breed geadverteerd, maar discreet gedeeld binnen ons netwerk van serieuze kopers.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Schijf?

Overweeg je een huis te kopen of verkopen in het sfeervolle Schijf? Bij Vermunt Makelaardij begrijpen we dat deze beslissing een belangrijke stap is in jouw leven. Daarom zijn we hier om jou te begeleiden, ongeacht of je de trotse eigenaar wilt worden van een nieuw thuis of jouw huidige woning wilt verkopen in Schijf.

Ons ervaren team van gecertificeerde makelaars staat voor je klaar met meer dan 45 jaar aan expertise. Als lokale experts in Schijf en omgeving kennen we de markt als geen ander. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze ervaring, maar ook onze moderne aanpak. We omarmen innovatieve marketingstrategieën, maken gebruik van social media en hebben een sterke online aanwezigheid om ervoor te zorgen dat jouw vastgoeddoelen worden bereikt.

Of je nu een woning wilt kopen of jouw huidige woning wilt verkopen voor de beste prijs, Vermunt Makelaardij staat voor je klaar. Jouw wensen en doelen staan centraal in ons werk, en we streven ernaar om een soepele en succesvolle ervaring voor je te creëren in het prachtige Schijf.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Schijf

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?
 1. Ruim 45 jaar ervaring: Met meer dan 45 jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Schijf en omstreken, beschikken we over diepgaande kennis en expertise.

 2. Lokale experts: Als lokale experts begrijpen we de specifieke kenmerken van de Schijfse vastgoedmarkt en kunnen we jou daardoor beter van dienst zijn.

 3. Moderne aanpak: We zijn toegewijd aan innovatie en maken gebruik van geavanceerde marketingstrategieën, social media, advertenties en online aanwezigheid om jouw woning het beste te presenteren.

 4. Persoonlijke service: Bij Vermunt Makelaardij staat persoonlijke aandacht voorop. We luisteren naar jouw wensen en doelen en passen onze dienstverlening daarop aan.

 5. Gecertificeerd door NVM: Ons team van gecertificeerde makelaars voldoet aan de hoogste standaarden van deskundigheid.

 6. Transparantie: We streven naar een transparante en toegankelijke verkoopervaring en brengen geen opstartkosten in rekening.

Kortom, Vermunt Makelaardij combineert deskundigheid, lokale kennis, moderne aanpak en persoonlijke service om jou te helpen bij het kopen of verkopen van jouw woning in Schijf. Welkom bij Vermunt Makelaardij!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Jazeker, bij Vermunt Makelaardij kun je volledig vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning aanvragen in Schijf. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij vertellen je graag hoe het proces verloopt, wat ons onderscheidt, en beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar in Schijf zoals Vermunt Makelaardij brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst ben je verzekerd van deskundigheid, omdat NVM-makelaars regelmatig worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Daarnaast waarborgen wij betrouwbaarheid, omdat we de NVM-Erecode strikt volgen en altijd de belangen van onze klanten vooropstellen.

Ook bieden we zekerheid, want als er problemen ontstaan, kun je bij de NVM terecht, en elke NVM-makelaar is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

De 3-daagse bedenktijd begint zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, en de koper een exemplaar heeft ontvangen. Gedurende deze periode van minimaal drie dagen, waarvan minimaal twee werkdagen, kan de koper de koopovereenkomst heroverwegen. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de ondertekende akte door de koper. Het biedt kopers de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden van de koop af te zien.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?
 1. Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening. We streven naar een transparant verkoopproces en maken het toegankelijk voor onze klanten zonder extra kosten aan het begin van het verkooptraject.

Meer weten? Neem contact met ons op, we beantwoorden graag al jouw vragen!