Makelaar Rucphen

Jouw makelaar in Rucphen

Onze aanpak

Makelaar Rucphen

Welkom bij Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Rucphen en omstreken met ruim 45 jaar ervaring. We combineren onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt met een moderne en resultaatgerichte aanpak. Ons ervaren team van gecertificeerde makelaars staat klaar om je te begeleiden bij het kopen of verkopen van woningen in deze regio. 

Makelaar Rucphen, Vermunt Makelaardij is dé makelaar in Rucphen met een moderne aanpak.

De plaatselijke specialist in Rucphen

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Rucphen

Denk je eraan om jouw woning te verkopen zonder al te veel toeters en bellen? Misschien geniet je nog volop van je huidige huis in Rucphen, maar ben je stiekem bereid om te verkopen mocht de juiste koper opdagen. Of misschien wil je gewoonweg niet de volle aandacht op jouw verkoopplannen vestigen. Wat jouw overwegingen ook mogen zijn, onze optionele stille verkoopservice in Rucphen is een passende oplossing.

Bij stille verkoop wordt jouw woning niet uitgebreid geadverteerd, maar vertrouwelijk gedeeld met ons netwerk van serieuze kopers. Dit waarborgt exclusiviteit en behoudt jouw privacy. Wil je meer weten over stille verkoop in Rucphen en hoe dit proces precies in zijn werk gaat? Neem gerust contact op met Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Rucphen, en we delen graag alle details met je.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Rucphen?

Vermunt Makelaardij in Rucphen is er voor jou, of je nu een huis wilt kopen of verkopen in deze prachtige regio. Met ruim 45 jaar ervaring en een toegewijd team van gecertificeerde makelaars, ben je bij Vermunt Makelaardij verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak.

Onze moderne werkwijze en uitgebreide kennis van de lokale markt stellen ons in staat om deskundig advies en ondersteuning te geven als NVM makelaar in Rucphen. Bij Vermunt Makelaardij draait het om jouw wensen en doelen, en wij streven ernaar om deze te vervullen en het beste resultaat te behalen. Dus, of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Rucphen, wij helpen je graag! 

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Rucphen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Bij Vermunt Makelaardij ben je verzekerd van meer dan 45 jaar ervaring en een toegewijd team van gecertificeerde makelaars in Rucphen. Wij bieden een moderne en resultaatgerichte aanpak, gebaseerd op uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. Onze NVM-certificering waarborgt de hoogste standaarden in deskundigheid en betrouwbaarheid.

Daarnaast hebben wij een sterke focus op marketing en social media om jouw woning optimaal onder de aandacht te brengen. Jouw wensen en doelen staan bij ons centraal, en wij streven ernaar om deze te vervullen en het beste resultaat te behalen, of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Rucphen.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Jazeker, bij Vermunt Makelaardij kun je volledig vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning aanvragen in Rucphen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij vertellen je graag hoe het proces verloopt, wat ons onderscheidt, en beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar in Rucphen biedt aanzienlijke voordelen. Onze makelaars blijven voortdurend goed opgeleid en actualiseren jaarlijks hun kennis, waardoor ze de markt goed begrijpen en hoogwaardig advies kunnen bieden. Bovendien volgen we strikt de NVM-Erecode, waarin alle NVM-regels zijn vastgelegd, met een focus op het altijd vooropstellen van jouw belangen. Dit zorgt voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, start de bedenktijd van minimaal drie dagen. Deze periode begint op de dag na ontvangst van de door beide partijen ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd, waarbij minimaal twee dagen niet in het weekend mogen vallen of op een erkende feestdag. Dit biedt kopers de mogelijkheid om de overeenkomst te heroverwegen zonder directe verplichtingen.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij hanteren we geen opstartkosten. Ons doel is om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.