Makelaar Oudenbosch

Jouw makelaar in Oudenbosch

Onze aanpak

Makelaar Oudenbosch

Welkom bij Vermunt Makelaardij, jouw vertrouwde makelaar in Oudenbosch! Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij jouw betrouwbare partner voor het kopen en verkopen van woningen in deze prachtige regio. Als een door de NVM gecertificeerd makelaarskantoor combineren we onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt met een moderne en resultaatgerichte aanpak.

Makelaar Oudenbosch, Vermunt Makelaardij is dé NVM makelaar in Oudenbosch met een moderne aanpak

De plaatselijke specialist in Oudenbosch

 • Toonaangevende makelaar sinds 1979

 • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

 • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

 • Sterke focus op social media & advertenties

 • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Oudenbosch

Het kan zijn dat je nog volop van je huidige huis in Oudenbosch geniet, maar wellicht overweegt te verkopen als er een geschikte koper op je pad komt. Of misschien geef je de voorkeur aan een meer bescheiden aanpak zonder uitgebreide publiciteit voor je verkoopplannen. Wat je beweegreden ook is, onze discrete verkoopservice in Oudenbosch biedt de perfecte oplossing. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Oudenbosch?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om een huis te kopen of te verkopen in Oudenbosch? Bij Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Oudenbosch met meer dan 45 jaar ervaring, ben je aan het juiste adres. 

Wij kennen de lokale vastgoedmarkt in Oudenbosch als geen ander en combineren onze diepgaande kennis met een moderne aanpak. Als gecertificeerd NVM-makelaarskantoor streven we naar resultaat en tevreden klanten. Of je nu een nieuw thuis wilt vinden of je huidige woning wilt verkopen, Vermunt Makelaardij is jouw makelaar in Oudenbosch. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Welkom bij Vermunt Makelaardij!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Oudenbosch

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Bij Vermunt Makelaardij geloven we in een persoonlijke aanpak en klantgerichte service. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Lokale Kennis: Ons team kent Oudenbosch en de omliggende regio als geen ander. We begrijpen de unieke eigenschappen van de lokale vastgoedmarkt.

 • NVM Gecertificeerd: Als NVM-makelaars zijn we gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze deskundigheid en professionaliteit.

 • Moderne Aanpak: Wij combineren traditionele waarden met moderne marketingstrategieën. Dit zorgt voor een optimaal bereik en maximale zichtbaarheid van jouw woning in Oudenbosch.

 • Gratis Waardebepaling: Bij Vermunt Makelaardij bieden we gratis waardebepalingen aan, zodat je een goed beeld krijgt van de waarde van jouw woning en hoe wij ons onderscheiden.

 • Deskundig Advies: Onze makelaars staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies gedurende het hele proces.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten als makelaar in Oudenbosch? Heb je specifieke vragen over het kopen of verkopen van woningen in deze prachtige regio? Neem gerust contact met ons op. Bij Vermunt Makelaardij zijn we er voor jou.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Bij Vermunt Makelaardij in Oudenbosch bieden we je de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning aan te vragen. Dit is een kosteloze service waarmee we de actuele waarde van jouw huis kunnen bepalen.

Wil je weten wat jouw woning waard is of heb je vragen over het verkoopproces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. We kijken ernaar uit om je te helpen!.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Samenwerken met een NVM-gecertificeerde makelaar in Oudenbosch, zoals Vermunt Makelaardij, biedt tal van voordelen:

 1. Deskundigheid: Onze makelaars zijn goed opgeleid en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Hierdoor kunnen we je voorzien van hoogwaardig en up-to-date advies.

 2. Betrouwbaarheid: Als NVM-makelaarskantoor volgen we strikt de NVM-Erecode, wat betekent dat we alle NVM-regels naleven en altijd jouw belangen vooropstellen.

 3. Zekerheid: Het inschakelen van een NVM-makelaar in Oudenbosch biedt jou zekerheid. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kun je terecht bij de NVM. Bovendien zijn NVM-makelaars verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat extra bescherming biedt.

 4. Marktkennis: Dankzij onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt in Oudenbosch kunnen we je optimaal begeleiden bij het kopen of verkopen van een woning in deze regio.

 5. Netwerk: Als NVM-makelaar beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals in de vastgoedbranche, wat jou ten goede komt bij transacties en advies.

Kortom, samenwerken met een NVM-gecertificeerde makelaar in Oudenbosch geeft je de gemoedsrust dat je kunt vertrouwen op expertise, integriteit en een professionele aanpak.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra zowel de koper als verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend, krijgt de koper een exemplaar van deze overeenkomst. Op dat moment begint de wettelijke bedenktijd, die minimaal drie dagen duurt. De bedenktijd gaat van start op de dag na ontvangst van de door beide partijen ondertekende akte, of een kopie daarvan, door de koper.

Het is belangrijk op te merken dat ten minste twee van deze dagen niet in het weekend of op een erkende feestdag mogen vallen. De bedenktijd eindigt om precies 23:59 uur op de derde dag van de bedenktijd. Dit biedt kopers de gelegenheid om de gemaakte afspraken te heroverwegen en eventueel de koopovereenkomst te ontbinden indien nodig.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Bij makelaars in Oudenbosch kunnen de opstartkosten variëren. Bij Vermunt Makelaardij hebben we echter een duidelijk beleid: wij rekenen geen opstartkosten. Ons doel is om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor al onze klanten.

Heb je vragen over ons beleid of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om je te helpen.