Makelaar Oud Gastel

Jouw makelaar in Oud Gastel

Onze aanpak

Makelaar Oud Gastel

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Oud Gastel? Zoek niet verder! Bij Vermunt Makelaardij hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het kopen en verkopen van vastgoed in Oud Gastel en omgeving. Onze moderne aanpak en passie voor vastgoed maken het verschil. Ontdek hoe we jouw vastgoeddromen realiteit kunnen maken. Welkom bij Vermunt Makelaardij!

Makelaar Oud Gastel. Vermunt Makelaardij is dé makelaar in Oud Gastel en omstreken

De plaatselijke specialist in Oud Gastel

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Teamfoto Vermunt Makelaardij in de Raadhuisstraat
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Oud Gastel

Soms wil je jouw woning verkopen zonder al te veel ophef. Misschien geniet je nog volop van je huis in Oud Gastel, maar ben je bereid te verkopen als de juiste koper zich aandient. Het kan ook zijn dat je geen uitgebreide publiciteit wilt voor jouw verkoopplannen. Wat jouw reden ook is, onze verkoopservice in Oud Gastel biedt de perfecte oplossing.

Bij stille verkoop wordt jouw woning niet breed geadverteerd, maar discreet gedeeld binnen ons netwerk van serieuze kopers. Dit zorgt voor exclusiviteit en privacy. Wil je meer weten over onze stille verkoop service in Oud Gastel en hoe dit proces werkt? Neem contact op en we vertellen je graag alle details. Jouw woning blijft buiten de schijnwerpers, maar krijgt wel de aandacht die het verdient. Welkom bij stille verkoop met Vermunt Makelaardij!

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Oud Gastel?

Als vooruitstrevende makelaar in Oud Gastel begrijpen we dat de aan- of verkoop van een huis een belangrijke stap is in je leven. Daarom zetten we ons in om jouw vastgoedreis soepel en succesvol te laten verlopen.

Ons team van deskundige makelaars, gecertificeerd door de NVM, kent Oud Gastel als geen ander. We bieden hoogwaardig advies en begeleiding, waarbij jouw belangen altijd voorop staan. Wat ons onderscheidt, is onze moderne aanpak. We combineren traditionele makelaarsvaardigheden met innovatieve marketingstrategieën en een sterke focus op sociale media om jouw woning optimaal te presenteren.

Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Oud Gastel, Vermunt Makelaardij staat voor je klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen aan jouw woonwensen kunnen voldoen.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Oud Gastel

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Als dé makelaar in Oud Gastel staan we bij Vermunt Makelaardij klaar om jou te helpen. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we de vertrouwde partner die jou begeleidt bij het kopen of verkopen van woningen in Oud Gastel en omstreken.

Wat ons onderscheidt? Onze passie voor vastgoed en onze moderne, resultaatgerichte aanpak. Als gecertificeerde NVM-makelaars investeren we voortdurend in kennisontwikkeling, waardoor we de lokale markt als geen ander begrijpen en hoogwaardig advies kunnen bieden. Bovendien volgen we strikt de NVM-Erecode, wat betekent dat jouw belangen altijd vooropstaan.

Bij Vermunt Makelaardij hanteren we geen opstartkosten, en we bieden gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze klanten. Onze aanpak resulteert in een 57% betere vindbaarheid op Funda, en we maken optimaal gebruik van social media en doelgerichte advertenties om jouw woning snel en effectief te verkopen.

Kortom, of je nu jouw eerste woning wilt kopen, jouw huidige huis wilt verkopen, of gewoon deskundig advies nodig hebt, bij Vermunt Makelaardij in Oud Gastel ben je aan het juiste adres. We staan voor je klaar om jouw vastgoeddromen waar te maken. Welkom bij Vermunt Makelaardij!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Zeker weten! Als je overweegt om jouw woning in Oud Gastel te verkopen, kun je bij ons kosteloos een waardebepaling aanvragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te regelen. Tijdens deze ontmoeting vertellen we je niet alleen hoe het waarderingsproces in zijn werk gaat, maar laten we je ook zien waarin we uitblinken en staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je bent van harte welkom bij Vermunt Makelaardij!

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn trots op ons NVM-makelaarskantoor en de voordelen die dit met zich meebrengt:

  1. Expertise: Als NVM-makelaars in Oud Gastel investeren we voortdurend in onze kennis en blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Hierdoor kunnen we jou hoogwaardig advies bieden.

  2. Vertrouwen: Wij houden ons strikt aan de NVM-Erecode, wat betekent dat we ethische regels en voorschriften volgen en jouw belangen altijd vooropstellen.

  3. Zekerheid: Door te kiezen voor een NVM-makelaar in Oud Gastel ben je verzekerd van extra bescherming. Bij problemen kun je rekenen op de NVM, en elke NVM-makelaar is gedekt door beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit biedt zekerheid voor jou.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar. Op dat moment begint de bedenktijd, die (minimaal) drie dagen duurt. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Andere makelaars hanteren vaak verschillende opstartkosten, maar bij Vermunt Makelaardij hebben we een helder beleid. Wij rekenen géén opstartkosten. Ons doel is om het verkoopproces voor jou zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Geen verrassingen, gewoon transparante service.