Makelaar Nispen

Jouw makelaar in Nispen

Onze aanpak

Makelaar Nispen

Vermunt Makelaardij is al sinds 1979 dé vertrouwde makelaar in Nispen en omgeving. Als familiebedrijf hebben we door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het aan- en verkopen van huizen en appartementen in dit mooie, sfeervolle dorp.

Wij zijn niet zomaar makelaars; we zijn gecertificeerde NVM-makelaars, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze aanpak is modern en gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt, inclusief social media en effectieve marketing. Dankzij onze diepgaande kennis van Nispen en omliggende gebieden, kunnen we jou als geen ander helpen bij al jouw woonwensen. Als je op zoek bent naar een ervaren en deskundige makelaar in Nispen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Makelaar Nispen, Vermunt Makelaardij is dé makelaar in nispen

De plaatselijke specialist in Nispen

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Nispen

Wonen in het hart van Nispen, dat is waar velen van dromen. Maar soms wil je jouw woning verkopen zonder de hele regio ervan op de hoogte te stellen. Misschien geniet je nog van jouw huis, maar ben je bereid te verkopen als de juiste koper zich aandient. Of misschien wil je gewoon geen uitgebreide publiciteit voor jouw verkoopplannen. Wat jouw reden ook is, onze stille verkoopdienst biedt de perfecte oplossing.

Bij stille verkoop wordt jouw woning niet grootschalig geadverteerd, maar delen we deze discreet binnen ons netwerk van serieuze kopers. Dit zorgt voor exclusiviteit en privacy.

Wil je meer weten over onze stille verkoopdienst en hoe dit proces werkt? Neem contact op met Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Nispen, en wij vertellen je graag alle details.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Nispen?

Of je nu droomt van het kopen van jouw ideale thuis in het leuke Nispen of juist overweegt om jouw huidige woning te verkopen, bij Vermunt Makelaardij zijn we er om jouw vastgoedreis tot een succes te maken.

Met onze diepgewortelde ervaring, NVM-certificering en moderne aanpak op het gebied van marketing en social media, bieden we een eigentijdse en deskundige benadering. Wij begrijpen dat jouw vastgoedbehoeften uniek zijn en daarom stellen we jou als klant altijd centraal.

Klaar voor de volgende stap in jouw avontuur in Nispen? Laten we samenwerken en jouw woondromen werkelijkheid maken. Voor kopen of verkopen in Nispen is Vermunt Makelaardij jouw betrouwbare partner.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Nispen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Bij Vermunt Makelaardij in Nispen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij. We zijn een vertrouwde naam in Nispen en de omliggende gebieden. Ons team bestaat uit deskundige makelaars, gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Samen hebben we succesvol duizenden huizen verkocht, met een indrukwekkende klanttevredenheidsscore van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren.

Of je nu je huis wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuw thuis in Nispen, wij zijn er om je te helpen. Als jouw makelaar in Nispen streven we naar de beste resultaten en de beste prijs.

We staan bekend om onze moderne aanpak en marketingstrategieën. Hierdoor vinden potentiële kopers jouw woning 57% beter op Funda, wat de verkoopkansen vergroot. We maken ook gebruik van social media en gerichte advertenties om meer mensen te bereiken.

Bij Vermunt Makelaardij in Nispen rekenen we geen opstartkosten en bieden we gratis waardebepalingen en deskundig advies. We geloven in duidelijkheid en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Vermunt Makelaardij en je te helpen met jouw woonwensen.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Bij Vermunt Makelaardij bieden we kosteloze waardebepalingen aan in Nispen. Zodra je contact met ons opneemt voor een waardebepaling, leggen we je ook graag uit hoe we ons onderscheiden als makelaar in Nispen. Bovendien zijn we hier om al jouw vragen te beantwoorden. Dus, als je nieuwsgierig bent naar de waarde van jouw woning en meer wilt weten over onze unieke aanpak, neem dan gerust contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat we een erkend NVM-makelaarskantoor zijn, en dit heeft verschillende voordelen:

  1. Expertise: Ons team van NVM-makelaars investeert voortdurend in kennisontwikkeling en blijft up-to-date met de laatste markttrends. Hierdoor kunnen we je voorzien van hoogwaardig advies.

  2. Betrouwbaarheid: Onze strikte naleving van de NVM-Erecode waarborgt dat we altijd jouw belangen als klant vooropstellen.

  3. Zekerheid: Kiezen voor een NVM-makelaar biedt jou zekerheid, aangezien NVM-makelaars verzekerd zijn tegen beroepsaansprakelijkheid, wat extra bescherming biedt.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra zowel de koper als de verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar van deze overeenkomst. Op dat moment gaat de bedenktijd in, die minimaal drie dagen duurt. Deze bedenktijd start op de dag na ontvangst van de ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Belangrijk om te weten is dat tijdens de bedenktijd minstens twee dagen geen weekend- of erkende feestdagen mogen zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van deze periode.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we echter geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.