Makelaar Moerstraten

Jouw makelaar in Moerstraten

Onze aanpak

Makelaar Moerstraten

Sinds 1979 is Vermunt Makelaardij actief als familiebedrijf in de makelaardij, en we hebben nooit stilgestaan. Als beëdigde en NVM-gecertificeerde makelaar in Moerstraten hebben we ons voortdurend ontwikkeld in de vastgoedwereld. Elke dag zetten we ons in voor zowel verkopers als kopers, met uitgebreide ervaring in aan- en verkooptransacties. We onderscheiden ons door een moderne aanpak en een vernieuwende, op marketing gerichte benadering van de vastgoedmarkt. Voor dé makelaar in de regio Moerstraten die met de tijd meegaat, kies je Vermunt Makelaardij!

Vermunt Makelaardij is dé makelaar in Moerstraten. Met een moderne aanpak gaan wij als NVM Makelaardij voor resultaat. Vermunt Makelaardij, Makelaar Moerstraten

De plaatselijke specialist in Moerstraten

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979.

  • +57% beter zichtbaar op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over alle platformen

  • Sterke focus op social media en advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Moerstraten

Wellicht geniet je nog van je huidige woning in Moerstraten, maar ben je bereid te verkopen als er een geschikte koper komt. Of je zou liever willen verkopen zonder veel aandacht van anderen. Wat de reden ook is, onze stille verkoopservice in Moerstraten is dé oplossing.

Bij stille verkoop adverteren we jouw huis niet breed. In plaats daarvan vertellen we het stilletjes aan mensen die serieus geïnteresseerd zijn. Zo houden we het rustig en privé. Wil je meer weten? Bel of mail Vermunt Makelaardij en we leggen het graag uit.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Moerstraten?

Bij Vermunt Makelaardij zijn we er voor jou, of je nu op zoek bent naar je droomhuis in Moerstraten of overweegt om je huidige woning te verkopen. Met ruim 40 jaar aan ervaring en een toegewijd team dat jouw belangen altijd op de eerste plaats zet, garanderen we een soepele en zorgeloze ervaring in de vastgoedwereld. Bij ons draait alles om jouw woonwensen, en met een eigentijdse en op resultaat gerichte aanpak, inclusief een sterke online aanwezigheid, social media strategieën en doelgerichte marketing, gaan we samen voor succes.

Bovendien zijn we als NVM-makelaarskantoor gecertificeerd en ben je verzekerd van deskundigheid en betrouwbaarheid. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Moerstraten, dan ben je bij Vermunt Makelaardij aan het juiste adres! Wij zien je graag bij Vermunt Makelaardij.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Moerstraten

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de vertrouwde makelaar in Moerstraten en de omliggende regio geworden. Ons toegewijde team, dat gecertificeerd is door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht en geniet een indrukwekkende klantbeoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren. Of je nu je woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt kopen in Moerstraten, wij staan klaar om je te helpen.

Wij onderscheiden ons door onze moderne aanpak en sterke focus op marketing, wat resulteert in een aanzienlijk betere vindbaarheid op platforms zoals Funda. Daarnaast benutten we social media en doelgerichte advertenties om ons bereik te vergroten. Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening, en we bieden gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze klanten. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Vermunt Makelaardij, waar we jouw vastgoeddromen werkelijkheid laten worden.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk, dat is mogelijk! Als je geïnteresseerd bent in een waardebepaling voor jouw woning in Moerstraten, staan we voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je graag meer over ons proces, onze unieke aanpak en beantwoorden we al je vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Als NVM-gecertificeerd makelaarskantoor bieden we aanzienlijke voordelen:

  • Deskundigheid: Ons team van NVM-makelaars blijft voortdurend op de hoogte en investeert in voortdurende educatie, wat resulteert in diepgaande marktkennis en hoogwaardig advies.

  • Betrouwbaarheid: Strikte naleving van de NVM-Erecode is vanzelfsprekend, wat betekent dat we altijd jouw belangen vooropstellen en de hoogste ethische normen handhaven.

  • Zekerheid: Als je voor een NVM-makelaar kiest, ben je verzekerd van extra bescherming, aangezien elke NVM-makelaar gedekt is door beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij eventuele geschillen kun je ook rekenen op de ondersteuning van de NVM.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Nadat de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend, krijgt de koper een exemplaar. Op dat moment treedt de wettelijke bedenktijd in werking, die minstens drie dagen duurt. Deze bedenktijd begint op de dag na ontvangst van de door beide partijen ondertekende overeenkomst of een kopie daarvan door de koper. Ten minste twee van deze dagen mogen geen weekend- of erkende feestdagen zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag ervan.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening. Bij Vermunt Makelaardij zijn we toegewijd aan het leveren van transparante  makelaarsdiensten aan onze klanten. Je kunt erop vertrouwen dat we geen opstartkosten hanteren bij het verkopen van je woning.