Makelaar Langdonk

Jouw makelaar in Langdonk

Onze aanpak

Makelaar Langdonk

Welkom bij Vermunt Makelaardij, jouw lokale vastgoedpartner in Langdonk! Of je nu jouw droomwoning wilt vinden of jouw huidige huis wilt verkopen, wij staan klaar om je te begeleiden. Als de vertrouwde makelaar in Langdonk begrijpen we de charme van deze buurt.

Ons team van deskundige NVM makelaars is hier om jouw vastgoedreis soepel te laten verlopen. We combineren onze lokale kennis met een eigentijdse benadering en moderne technologie om jouw doelen te bereiken.

Afbeelding van de Oude Markt van Roosendaal.

De plaatselijke specialist in Langdonk

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Langdonk

Misschien ben je tevreden met jouw huidige woning in Langdonk, maar ben je bereid om te verkopen als de juiste koper opduikt? Onze stille verkoopdienst in Langdonk biedt een oplossing. Hierbij wordt jouw huis niet grootschalig geadverteerd, maar discreet aangeboden aan serieuze kopers binnen ons netwerk, met exclusiviteit en privacy als kernwoorden.

Meer weten? We leggen je graag uit hoe het werkt en beantwoorden al jouw vragen!

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Langdonk?

Of je nu je oog hebt laten vallen op een nieuw thuis in Langdonk of je jouw huidige woning wilt verkopen, Vermunt Makelaardij staat klaar om te werken voor jouw woonwensen. Met tientallen jaren aan ervaring als NVM makelaar in Langdonk begrijpen we de vastgoedmarkt als geen ander. Onze persoonlijke en moderne benadering staat garant voor jouw behoeftes en een succesvolle vastgoedtransactie in Langdonk! 

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Langdonk

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Bij Vermunt Makelaardij bieden we niet alleen lokale expertise, maar ook een moderne aanpak. We maken gebruik van innovatieve marketingstrategieën en sociale media om jouw vastgoedtransactie in Langdonk tot een succes te maken. Onze betrokkenheid gaat verder dan simpelweg zakendoen; wij zijn hier om jou te helpen!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Ja, natuurlijk! Je kunt volledig vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning in Langdonk aanvragen bij Vermunt Makelaardij. Neem simpelweg contact met ons op om een afspraak te maken. We leggen je graag uit hoe het proces verloopt en beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Als NVM-makelaars in Langdonk blijven we voortdurend op de hoogte en up-to-date, zodat we hoogwaardig advies kunnen bieden. Met een NVM-makelaar aan jouw zijde, kun je er zeker van zijn dat jouw belangen altijd voorop staan.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

De 3-daagse bedenktijd begint op de dag na ontvangst van de ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Tijdens deze periode heeft de koper de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden. Minimaal twee dagen mogen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.