Makelaar Landerije

Jouw makelaar in Landerije

Onze aanpak

Makelaar Landerije

Welkom bij Vermunt Makelaardij, jouw toegewijde makelaar in Landerije! Met trots zijn we al sinds 1979 actief in de vastgoedmarkt en hebben we duizenden tevreden klanten geholpen met hun woonwensen. Als gecertificeerde NVM-makelaardij begrijpen we de lokale markt door en door en combineren we onze ervaring met moderne technieken, zoals social media en gerichte advertenties, om jouw vastgoedtransactie succesvol te maken.

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen in Landerije, wij zijn er om je te helpen. Ontdek hoe Vermunt Makelaardij het verschil kan maken!

Makelaar Landerije, Vermunt Makelaardij.

De plaatselijke specialist in Landerije

  • Sinds 1979 resultaatgericht bij aankoop of verkoop in Landerije.

  • +57% betere zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Landerije

Misschien geniet je nog volop van jouw huidige woning, maar ben je bereid te verkopen als de juiste koper zich aandient. Het kan ook zijn dat je gewoon geen uitgebreide bekendheid wilt voor jouw verkoopplannen. Wat jouw reden ook is, onze stille verkoopservice in Landerije biedt de perfecte oplossing. Hierbij wordt jouw woning niet breed geadverteerd, maar zorgvuldig gedeeld binnen ons netwerk van serieuze kopers. Dit zorgt voor exclusiviteit en privacy.

Wil je meer weten over onze verkoopservice en hoe dit proces werkt? Neem contact op met ons team van Vermunt Makelaardij, dé makelaar in Landerije, en we vertellen je graag alle details in vertrouwen!

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Landerije?

Bij Vermunt Makelaardij staan we klaar om jouw reis naar het kopen of verkopen van een huis in Landerije tot een succes te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedmarkt en een toegewijd team van gecertificeerde makelaars, bieden we deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces. Of je nu droomt van een nieuw thuis of je huidige woning wilt verkopen in Landerije, wij zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we het verschil kunnen maken als makelaar in Landerije.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Landerije

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Na ruim 4 decennia ervaring zijn wij uitgegroeid tot de vertrouwde makelaar in Landerije en omliggende gebieden. Ons toegewijde team, gecertificeerd door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht, wat wordt weerspiegeld in een indrukwekkende beoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren van tevreden klanten. Als jouw partner in zowel de verkoop als de aankoop van vastgoed in Landerije, zetten we ons in voor resultaten en de beste prijs voor jouw transactie.

Onze reputatie is gebouwd op vooruitstrevendheid en een sterke focus op marketing, wat heeft geresulteerd in een opvallende 57% betere vindbaarheid op Funda. Daarnaast zijn we actief op social media en gebruiken we doelgerichte advertenties om ons bereik te vergroten. Vermunt Makelaardij brengt geen opstartkosten in rekening en biedt gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze gewaardeerde klanten. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Vermunt Makelaardij in Landerije!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Zeker! Je bent van harte welkom om kosteloos een waardebepaling voor jouw woning in Landerije aan te vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. We vertellen je graag over ons proces, wat ons bijzonder maakt, en we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Als NVM-makelaars bieden wij aanzienlijke voordelen:

  1. Deskundigheid: Ons team van NVM-makelaars blijft voortdurend goed opgeleid en actualiseert jaarlijks hun kennis. Hierdoor hebben we diepgaand inzicht in de markt en kunnen we hoogwaardig advies verstrekken.

  2. Betrouwbaarheid: We hanteren de strikte NVM-Erecode, wat betekent dat we de NVM-regels nauwgezet naleven en altijd jouw belangen vooropstellen.

  3. Zekerheid: Het inschakelen van een NVM-makelaar biedt jou zekerheid. In geval van problemen kun je rekenen op ondersteuning van de NVM. Bovendien zijn alle NVM-makelaars verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat extra bescherming biedt voor jou.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra zowel de koper als de verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar van deze overeenkomst. Op dat moment gaat de bedenktijd van start, die minimaal drie dagen duurt. De bedenktijd begint op de dag na ontvangst van de door beide partijen ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Gedurende de bedenktijd moeten er minimaal twee reguliere werkdagen zijn; weekenddagen en erkende feestdagen tellen niet mee. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van deze periode.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

De aanvangskosten kunnen verschillen per makelaar, maar bij Vermunt Makelaardij hanteren we geen opstartkosten. We zetten ons in om het verkoopproces zo open en toegankelijk mogelijk te maken voor al onze klanten.