Makelaar Kruisland

Jouw makelaar in Kruisland

Onze aanpak

Makelaar Kruisland

Soms is het prettig om jouw woning te verkopen zonder veel toeters en bellen. Misschien geniet je nog volop van jouw huidige huis in Kruisland, maar ben je wel bereid te verkopen als de juiste koper langskomt. Het kan ook zijn dat je geen uitgebreide bekendheid wilt geven aan jouw verkoopplannen. Wat jouw reden ook is, bij Vermunt Makelaardij begrijpen we dat.

Met onze stille verkoop service wordt jouw woning niet groots geadverteerd, maar delen we deze subtiel binnen ons netwerk van serieuze kopers. Dit zorgt voor exclusiviteit en behoudt jouw privacy in Kruisland.

Wil je meer weten over hoe dit proces werkt of ben je geïnteresseerd in wat stille verkoop in Kruisland voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, en we vertellen je graag alle details!

Makelaar Kruisland, Vermunt Makelaardij

De plaatselijke specialist in Kruisland

  • Een gevestigde naam in de makelaardij sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media en advertenties

  • Geen opstartkosten!

Teamfoto Vermunt Makelaardij in de Raadhuisstraat
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Kruisland

Misschien wil je jouw huis in alle rust verkopen. Wellicht geniet je nog van je huidige woning in Wouw, maar ben je bereid te verkopen als er een geschikte koper komt. Of je wilt je huis zonder veel bekendheid van de hand doen. Er zijn verschillende redenen waarom je de verkoop van je woning in Wouw discreet wilt houden. Onze stille verkoop service is hiervoor de ideale oplossing. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Kruisland?

Op zoek naar de beste mogelijkheden om te kopen of verkopen in Kruisland? Vermunt Makelaardij is jouw vertrouwde partner in vastgoedtransacties in deze prachtige regio. Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of overweegt om je woning te verkopen in Kruisland, wij hebben de lokale kennis en expertise om jouw doelen te realiseren. Met onze NVM-certificering, moderne aanpak en sterke online aanwezigheid, inclusief social media en doelgerichte marketing, zijn we klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om te kopen of verkopen in Kruisland met Vermunt Makelaardij!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Kruisland

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Na meer dan vier decennia aan waardevolle ervaring zijn wij jouw vertrouwde makelaar in Kruisland en omliggende gebieden geworden. Ons toegewijde kantoor is gecertificeerd door de NVM en heeft met succes duizenden woningen verkocht met een gemiddelde waardering van 4,8 van de 5 sterren. Of je nu jouw huis wilt verkopen of een nieuwe wilt kopen, wij streven naar de beste resultaten en de hoogste prijs voor jouw woning.

We staan bekend om onze moderne aanpak en focus op effectieve marketing. Hierdoor zijn onze panden maar liefst 57% beter vindbaar op Funda. We maken bovendien optimaal gebruik van social media en doelgerichte advertenties om ons bereik te vergroten. En het beste? Bij ons betaal je geen opstartkosten en bieden we gratis waardebepalingen en deskundig advies. We zien je graag bij Vermunt Makelaardij!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om een gratis waardebepaling voor je woning in Kruisland aan te vragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag meer over ons proces, wat ons speciaal maakt, en we beantwoorden met plezier al je vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?
  1. Deskundigheid: NVM-makelaars zijn hoogopgeleid en blijven hun kennis voortdurend bijwerken. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op hun diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Kruisland.

  2. Betrouwbaarheid: De NVM-Erecode is de leidraad voor alle NVM-makelaars. Dit betekent dat ze zich strikt houden aan ethische normen en altijd in jouw belang handelen. 

  3. Toegang tot een groot netwerk: Als je een NVM-makelaar in Kruisland kiest, profiteer je van hun uitgebreide netwerk. Ze hebben toegang tot andere NVM-makelaars, wat de kansen op een succesvolle transactie vergroot.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar. Op dat moment begint de bedenktijd, die (minimaal) drie dagen duurt. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

De kosten die aan het begin van het verkoopproces in rekening worden gebracht, kunnen sterk variëren tussen verschillende makelaars. Bij Vermunt Makelaardij hanteren we echter een transparante aanpak: we brengen geen opstartkosten in rekening. Ons doel is om het verkoopproces zo toegankelijk en duidelijk mogelijk te maken voor al onze klanten in Kruisland.