Makelaar Kortendijk

Jouw makelaar in Kortendijk

Onze aanpak

Makelaar Kortendijk

Welkom bij Vermunt Makelaardij, jouw lokale partner voor vastgoed in Kortendijk. Of je nu droomt van een nieuw huis of je huidige woning wilt verkopen, wij zijn er om je te begeleiden. Als jouw lokale makelaar in Kortendijk begrijpen we wat deze buurt zo bijzonder maakt.

Ons team van makelaars staat klaar om jouw vastgoedavontuur te begeleiden. We combineren onze lokale expertise met moderne technologie en een persoonlijke benadering. Bij Vermunt Makelaardij draait alles om jouw doelen en wensen.

Luchtfoto van Kortendijk in Roosendaal

De plaatselijke specialist in Kortendijk

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • Jouw woning is bij ons 57% beter zichtbaar op Funda ten opzichte van andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Kortendijk

Misschien koester je warme herinneringen aan jouw huidige woning in Kortendijk, maar ben je bereid om te verkopen als de juiste koper zich aandient? Of wil je simpelweg jouw verkoop discreet houden? Onze stille verkoopdienst in Kortendijk biedt uitkomst. Hierbij wordt jouw huis niet grootschalig geadverteerd maar discreet aangeboden aan serieuze kopers binnen ons netwerk, met exclusiviteit, privacy en de beste prijs als resultaat.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Kortendijk?

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen in Kortendijk, wij hebben als NVM makelaar de lokale kennis en expertise om jouw doelen te realiseren. Met meer dan 45 jaar ervaring en duizenden verkochte woningen begrijpen we de lokale markt als geen ander. Onze persoonlijke en marketing gerichte aanpak stelt jouw wensen centraal en helpt je bij het realiseren van jouw woonwensen in Kortendijk met resultaat.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Kortendijk

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Vermunt Makelaardij biedt niet alleen lokale kennis, maar ook een moderne aanpak. Wij omarmen innovatieve marketingstrategieën en maken gebruik van sociale media om jouw vastgoedtransactie in Kortendijk tot een succes te maken. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen zakendoen; wij zijn hier om jou te helpen.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Bij Vermunt Makelaardij kun je volledig vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning in Kortendijk aanvragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij leggen je graag uit hoe het proces werkt en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Als NVM-makelaars in Kortendijk blijven we continu opgeleid en up-to-date, zodat we hoogwaardig advies kunnen geven. Kies voor zekerheid door een NVM-makelaar in te schakelen, die altijd jouw belangen vooropstelt.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

De 3-daagse bedenktijd begint op de dag na ontvangst van de ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Tijdens deze periode heeft de koper de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden. Minimaal twee dagen mogen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Bij Vermunt Makelaardij brengen we geen opstartkosten in rekening. Wij streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Let op: Opstartkosten variëren per makelaar in Kortendijk.