Makelaar Hoeven

Jouw makelaar in Hoeven

Onze werkwijze

Makelaar Hoeven

Bij Vermunt Makelaardij zijn we jouw lokale NVM-experts in Hoeven en omstreken. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of jouw huidige woning wilt verkopen, wij kennen de buurt als geen ander en helpen je graag!

Bij het zoeken naar jouw ideale woning luisteren we aandachtig naar jouw wensen en begeleiden we je bij het vinden van de perfecte match. Als je overweegt om jouw huis in Hoeven te verkopen, maken we gebruik van moderne marketingstrategieën om de beste prijs en ervaring voor jou te realiseren.

Makelaar Hoeven, Vermunt Makelaardij

De plaatselijke specialist in Hoeven

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media en advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Hoeven

Soms wil je jouw woning verkopen zonder veel publiciteit. Misschien geniet je nog volop van jouw huidige huis in Hoeven, maar ben je bereid te verkopen als de juiste koper zich aandient. Het kan ook zijn dat je gewoon geen uitgebreide bekendheid wilt voor jouw verkoopplannen. Wat jouw reden ook is, onze discrete verkoopservice in Hoeven biedt de perfecte oplossing.

Bij stille verkoop wordt jouw woning niet breed geadverteerd, maar discreet gedeeld binnen ons netwerk van serieuze kopers. Dit zorgt voor exclusiviteit en privacy. 

Wil je meer weten over stille verkoop in Hoeven en hoe dit proces werkt? Neem contact op met Vermunt Makelaardij, en we vertellen je graag alle details!

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Hoeven?

Ben je op zoek naar je droomhuis in Hoeven of wil je jouw huidige woning verkopen? Bij Vermunt Makelaardij, makelaardij Hoeven, ben je aan het juiste adres. Ons ervaren team kent de lokale markt als geen ander en staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het koop- of verkoopproces.

Als je een huis wilt kopen, luisteren we aandachtig naar jouw wensen en helpen we je bij het vinden van de perfecte match. Als je overweegt je huis in Hoeven te verkopen, maken we gebruik van moderne marketingstrategieën om de beste prijs te realiseren. Bij Vermunt Makelaardij, staan persoonlijke service en maatwerkoplossingen centraal, zodat jij de beste ervaring krijgt!

Neem vandaag nog contact op met Makelaar Hoeven, Vermunt Makelaardij, en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij jouw woonwensen in Hoeven.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Hoeven

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Met maar liefst 44 jaar ervaring zijn wij dé vertrouwde makelaar in Hoeven en de omliggende omgeving. Ons volledig gecertificeerde team, erkend door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht en ontvangt gemiddeld een prachtige beoordeling van 4,8 uit 5 sterren van tevreden klanten. Als jouw toegewijde partner voor verkoop en aankoop in Hoeven, streven wij naar succes en de best mogelijke prijs voor jouw woning.

Wij staan bekend om onze eigentijdse benadering en leggen de nadruk op marketing, wat resulteert in een 57% verbeterde zichtbaarheid van jouw woning op Funda. Bovendien maken wij uitgebreid gebruik van sociale media en strategische advertenties om ons bereik te vergroten. Bij Vermunt Makelaardij rekenen wij geen opstartkosten en bieden wij kosteloze waardebepalingen en deskundig advies aan al onze klanten. Wij zien je graag bij Vermunt Makelaardij!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Je kunt volledig vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning in Hoeven aanvragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen. We lichten je graag toe hoe ons proces werkt, wat ons onderscheidt, en we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bij Vermunt Makelaardij begrijpen we dat het verkopen van jouw woning een belangrijke stap is, en we zijn er om je op elk moment te begeleiden. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn een gecertificeerd NVM-makelaarskantoor, en dit brengt aanzienlijke voordelen met zich mee:

Deskundigheid: Als NVM-makelaars houden we onze kennis voortdurend up-to-date en volgen we jaarlijks trainingen. Hierdoor zijn we goed thuis in de markt en kunnen we je voorzien van hoogwaardig advies.

Betrouwbaarheid: We houden ons strikt aan de NVM-Erecode, wat betekent dat we alle regels van de NVM naleven en altijd jouw belangen vooropstellen.

Zekerheid: Kiezen voor een NVM-makelaar biedt zekerheid. Mocht er zich ooit een probleem voordoen, dan kun je terecht bij de NVM. Bovendien zijn alle NVM-makelaars verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat jou ook beschermt. Bij Vermunt Makelaardij in Hoeven staan we voor professionaliteit en betrouwbaarheid.

Biedt Vermunt Makelaardij in Bosschenhoofd ook aankoopbegeleiding?

Zeker, we bieden uitgebreide begeleiding bij het aankoopproces. Onze ervaren makelaars in Hoeven staan klaar om je te helpen bij het vinden en kopen van jouw ideale woning. Ons doel is om jou de beste ervaring en prijs te bieden. Als je meer wilt weten, horen we graag van je!

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

De initiële kosten bij verschillende makelaars kunnen variëren. Bij Vermunt Makelaardij hoef je echter geen opstartkosten te verwachten. We zetten ons in om het verkoopproces zo duidelijk en bereikbaar mogelijk te maken voor onze klanten in Hoeven.