Makelaar Heerle

Jouw makelaar in Heerle

Onze aanpak

Makelaar Heerle

Welkom bij Vermunt Makelaardij! Als NVM-gecertificeerd makelaarskantoor in Heerle streven we naar de hoogste normen van deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. We volgen de NVM-Erecode strikt en staan voor transparantie in al onze transacties in Heerle. Zo hebben we duizenden woningen succesvol mogen verkopen, met een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit de 5 sterren.

Onze moderne aanpak omvat geavanceerde marketingstrategieën en een sterke online aanwezigheid om jouw vastgoedtransactie succesvol te maken.

Ons doel is om de beste ervaring en de beste prijs te leveren aan al onze klanten in Heerle. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen via een gratis adviesgesprek/waardebepaling!

Makelaar Heerle, Vermunt

De plaatselijke specialist in Heerle

  • Vooruitstrevend makelaarskantoor sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Intensieve inzet op social media

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Heerle

Soms wil je jouw huis verkopen zonder veel ophef. Of je geniet nog volop van jouw huidige woning in Heerle, maar staat open voor verkoop als de juiste koper zich aandient. Misschien wil je gewoon geen uitgebreide publiciteit. Wat jouw reden ook is, onze stille verkoopservice in Heerle biedt de perfecte oplossing. We vertellen je graag hoe dit proces werkt.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Heerle?

Op zoek naar een makelaar in Heerle? Goed nieuws, wij zijn er voor jou! Bij Vermunt Makelaardij hebben we al jarenlange ervaring in Heerle en kennen we de lokale markt als geen ander. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of juist je huidige woning wilt verkopen, wij staan voor je klaar.

Onze aanpak is modern en doeltreffend. We maken gebruik van social media en slimme marketing om de beste resultaten te behalen. En het belangrijkste, we gaan voor de beste prijs en de beste ervaring voor jou.

Wij begrijpen dat vastgoedtransacties belangrijk zijn en streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geen gedoe, gewoon een eerlijke en professionele service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te helpen bij al je woonwensen in Heerle!

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Heerle

Ontdek hier veelgestelde vragen aan Vermunt Makelaardij.

Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Waarom Vermunt Makelaardij?

Met 44 jaar ervaring zijn wij dé vertrouwde makelaar in Heerle en omgeving. Ons team, gecertificeerd door de NVM, heeft succesvol duizenden woningen verkocht, met een indrukwekkende beoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren van onze tevreden klanten. Als jouw verkoop- en aankoopmakelaar in Heerle streven we naar succes en de beste prijs voor jouw vastgoedtransactie.

Bij Vermunt Makelaardij staan we bekend om onze innovatieve aanpak en sterke focus op marketing, wat resulteert in een 57% betere vindbaarheid op Funda. We omarmen social media en advertenties om ons bereik te vergroten. En het beste? Bij ons betaal je geen opstartkosten en bieden we gratis waardebepalingen en deskundig advies. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen bij Vermunt Makelaardij in Heerle!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

JA! Je kunt geheel vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning aanvragen in Heerle. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We leggen je graag uit hoe het proces verloopt, wat ons onderscheidt, en we beantwoorden al jouw vragen. 

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Waarom kiezen voor Vermunt Makelaardij? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

1. Expertise: Als NVM-gecertificeerde makelaars in Heerle investeren we voortdurend in onze kennis. We houden onze vinger aan de pols van de vastgoedmarkt, wat ons in staat stelt om deskundig advies te geven.

2. Betrouwbaarheid: Onze naleving van de NVM-Erecode is je garantie voor eerlijke en ethische dienstverlening. Jouw belangen staan altijd voorop.

3. Zekerheid: Met een NVM-makelaar zoals wij ben je verzekerd van een vangnet. Als er zich problemen voordoen, kun je bij de NVM terecht voor ondersteuning. Bovendien is elke NVM-makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat jouw belangen beschermt.

Kortom, Vermunt Makelaardij biedt de expertise, betrouwbaarheid en zekerheid die je nodig hebt voor een succesvolle vastgoedtransactie.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar. Op dat moment begint de bedenktijd, die (minimaal) drie dagen duurt. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten verschillen per makelaar in Heerle. Bij Vermunt Makelaardij brengen we echter geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten in Heerle.