Makelaar Etten-Leur

Jouw makelaar in Etten-Leur

Onze aanpak

Makelaar Etten-Leur

Bij Vermunt Makelaardij zijn we jouw lokale makelaar in Etten-Leur met een bewezen geschiedenis van succes. Ons team van ervaren makelaars staat klaar om jouw woondromen te verwezenlijken. Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, wij begeleiden je met een helder stappenplan en een moderne aanpak, inclusief krachtige inzet van social media en doelgerichte advertenties.

Als gecertificeerde NVM-makelaar bieden we je niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook maatwerkoplossingen. Welkom bij Vermunt Makelaardij in Etten-Leur!

Makelaar Etten-Leur Vermunt Makelaardij

De plaatselijke specialist in Etten-Leur

  • Toonaangevende makelaar sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Roosendaal en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media & advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Etten-Leur

Soms is het fijn om jouw huis te verkopen zonder veel toeters en bellen. Wellicht geniet je nog volop van jouw huidige woning in Etten-Leur, maar wil je de mogelijkheid openhouden om te verkopen als de juiste koper zich aandient. Of misschien houd je gewoon niet van al te veel aandacht en publiciteit. Wat jouw reden ook mag zijn, onze discrete verkoopservice in Etten-Leur biedt de perfecte oplossing. We vertellen je graag hoe dit proces in zijn werk gaat.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Etten-Leur?

Bij Vermunt Makelaardij zijn we jouw lokale NVM-experts. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen. We kennen de buurt als geen ander en helpen je graag.

Bij het zoeken naar jouw droomhuis luisteren we naar jouw wensen en helpen we je bij het vinden van de perfecte match. Als je jouw huis wilt verkopen in Etten-Leur, gebruiken we moderne marketingstrategieën om de beste prijs te realiseren.

Persoonlijke service staat bij ons voorop. We begrijpen hoe belangrijk deze beslissing voor je is en streven ernaar om het proces zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen in Etten-Leur.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Etten-Leur

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Met 44 jaar ervaring zijn wij dé vertrouwde makelaar in Etten-Leur en omstreken. Ons toegewijde team is gecertificeerd door de NVM en heeft met succes duizenden woningen verkocht, wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende klantbeoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren.

Als jouw betrouwbare partner voor zowel verkoop als aankoop streven we naar het beste resultaat en de beste prijs voor jouw vastgoedtransactie in Etten-Leur. Onze moderne aanpak met een sterke focus op marketing heeft geleid tot een 57% betere vindbaarheid op Funda. We benutten ook krachtig social media en advertenties om ons bereik te vergroten.

Bij Vermunt Makelaardij hanteren we geen opstartkosten en bieden we gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze gewaardeerde klanten. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij Vermunt Makelaardij in Etten-Leur!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Zeker! Bij Vermunt Makelaardij, jouw makelaar in Etten-Leur, kun je kosteloos een waardebepaling voor jouw woning aanvragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag meer over ons proces, wat ons uniek maakt, en we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn een gecertificeerd NVM-makelaarskantoor, wat belangrijke voordelen met zich meebrengt:

Deskundigheid: Onze NVM-makelaars investeren voortdurend in hun opleiding en actualiseren jaarlijks hun kennis. Hierdoor zijn we zeer vertrouwd met de markt in Etten-Leur en kunnen we hoogwaardig advies aanbieden.

Betrouwbaarheid: Wij handelen strikt in overeenstemming met de NVM-Erecode, wat inhoudt dat we alle NVM-regels nauwgezet volgen en te allen tijde jouw belangen vooropstellen.

Zekerheid: Door te kiezen voor een NVM-makelaar in Etten-Leur, kies je voor zekerheid. Elke NVM-makelaar is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat jouw belangen verder beschermt.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar. Op dat moment begint de bedenktijd, die (minimaal) drie dagen duurt. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we echter geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.