Makelaar Bosschenhoofd

Dé makelaar in Bosschenhoofd

Onze aanpak

Makelaar Bosschenhoofd

Als je op zoek bent naar een makelaar in Bosschenhoofd, ben je bij ons, Vermunt Makelaardij, aan het juiste adres! Met ruim 40 jaar ervaring hebben we duizenden woningen verkocht in en rondom Bosschenhoofd.

Als gecertificeerde NVM-makelaar voldoen we aan strenge normen en staan we bekend om onze moderne aanpak, inclusief sterke inzet op social media en innovatieve methoden. Of je nu wilt kopen of verkopen in Bosschenhoofd, wij zijn er om je te helpen!

luchtfoto

De plaatselijke specialist in Bosschenhoofd

  • Een gerespecteerde makelaar sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda vergeleken met andere kantoren in ons werkgebied

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterke focus op social media en advertenties

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop Bosschenhoofd

Niet elke verkoop hoeft met veel tromgeroffel gepaard te gaan. Soms wil je je woning discreet verkopen, zonder dat heel Bosschenhoofd ervan weet. Dat is waar onze ‘stille verkoop’ service om de hoek komt kijken. Wij begrijpen dat privacy en rust belangrijk kunnen zijn bij de verkoop van je huis. Met onze stille verkoop ben je verzekerd van een vooruitstrevende aanpak, waarbij we jouw wensen en behoeften vooropstellen.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Bosschenhoofd?

Bij Vermunt Makelaardij staan we voor je klaar om je woondromen te verwezenlijken. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis in Bosschenhoofd, je huidige woning wilt verkopen, of simpelweg advies nodig hebt, wij zijn er om te helpen.

Onze ervaren makelaars in Bosschenhoofd volgen een duidelijk stappenplan bij de verkoop, zodat jij als verkoper en koper helderheid en rust ervaart in het proces. Onze certificering door de NVM garandeert onze professionaliteit, en we onderscheiden ons door onze persoonlijke en moderne aanpak met een sterke focus op social media & advertenties.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Bosschenhoofd

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Na 44 jaar ervaring zijn wij dé vertrouwde makelaar in Bosschenhoofd en omgeving. Ons toegewijde team, gecertificeerd door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht met een gewaardeerde beoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren van tevreden klanten. Als jouw partner in aankopen en verkopen in Bosschenhoofd, streven we naar succes en de beste prijs voor jouw woning.

We staan bekend om onze moderne aanpak en nadruk op marketing, waardoor jouw woning 57% beter vindbaar is op Funda. Daarnaast zetten we sterk in op social media en advertenties om ons bereik te vergroten. Bij Vermunt Makelaardij rekenen we geen opstartkosten en bieden we gratis waardebepalingen en deskundig advies aan onze klanten. We kijken uit naar de mogelijkheid om jou te assisteren bij Vermunt Makelaardij in Bosschenhoofd!

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

JA! Je kunt zonder enige verplichting een waardebepaling voor jouw woning in Bosschenhoofd aanvragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen je graag over ons proces, wat ons bijzonder maakt, en beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn een NVM-makelaarskantoor en dit brengt belangrijke voordelen met zich mee, zoals:

  1. Deskundigheid: Als NVM-makelaars blijven we voortdurend goed opgeleid en actualiseren we jaarlijks onze kennis. Hierdoor kennen we de markt en kunnen we hoogwaardig advies geven.

  2. Betrouwbaarheid: We volgen strikt de NVM-Erecode, wat betekent dat we alle NVM-regels naleven en altijd jouw belangen vooropstellen.

  3. Zekerheid: Kies voor zekerheid door een NVM-makelaar in te schakelen. Als er problemen ontstaan, kun je bij de NVM terecht. Bovendien is elke NVM-makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat ook jou beschermt.”

Biedt Vermunt Makelaardij in Bosschenhoofd ook aankoopbegeleiding?

Ja, we bieden uitgebreide aankoopbegeleiding. Onze ervaren makelaars helpen je graag bij het vinden en aankopen van jouw ideale woning in Bosschenhoofd en omstreken. We streven naar de beste ervaring en prijs voor onze klanten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we echter geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.