Makelaar Bergen op Zoom

Jouw makelaar in Bergen op Zoom

Over ons

Makelaar Bergen op Zoom

Op zoek naar een makelaar in Bergen op Zoom? Wij zien u graag bij Vermunt Makelaardij! Met meer dan 40 jaar ervaring in de omgeving van Bergen op Zoom zijn wij dé NVM-makelaar om u zo goed mogelijk te begeleiden door dit mooie proces.

Ons gedreven team bestaat uit gecertificeerde specialisten met aanzienlijke ervaring en een enorme dosis aan vakkennis. Daarom hebben wij met plezier duizenden woningen mogen verkopen als makelaar in Bergen op Zoom en omstreken.

Vermunt Makelaardij, Makelaar Bergen op Zoom

De plaatselijke specialist in Bergen op Zoom

  • Vooruitstrevende makelaar sinds 1979

  • +57% verbeterde zichtbaarheid op Funda in vergelijking met andere makelaars in Bergen op Zoom en omstreken

  • 4,8 / 5,0 gemiddelde beoordeling over verschillende platformen

  • Sterk gerichte focus op social media

  • Geen opstartkosten!

Team Vermunt Makelaardij
Vermunt Makelaardij maakt klanten blij

Optionele stille verkoop in Bergen op Zoom

Mogelijk wil je je huis in Bergen op Zoom discreet verkopen, zonder veel ophef. Misschien geniet je nog steeds van je huidige woning in Bergen op Zoom, maar ben je openstaand voor verkoop als er een geschikte koper komt. Of je hebt persoonlijke redenen om de verkoop van je woning privé te houden. Wat je reden ook is, onze ‘stille verkoop’-service biedt de ideale oplossing. We leggen je graag uit hoe dit werkt en hoe we je kunnen helpen.

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen of verkopen in Bergen op Zoom?

Droom je van je eerste huis in Bergen op Zoom? Overweeg je je woning in Bergen te verkopen voor iets ruimers of kleiners? Vermunt Makelaardij (makelaar Bergen op Zoom) staat voor je klaar om je volledig te ontzorgen, elke dag opnieuw. We beginnen graag met een persoonlijke ontmoeting, bij ons op kantoor of bij jou thuis in Bergen op Zoom, waar jij je het prettigst voelt.

Wanneer we bij je langskomen, kunnen we meteen een waardebepaling van je woning uitvoeren. Op zoek naar een betrouwbare en gecertificeerde makelaar in Bergen op Zoom? Ontdek wat Vermunt Makelaardij, jouw makelaar in Bergen op Zoom voor jou kan betekenen.

Neem contact met ons op

Email

We zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

[email protected]

Bel ons

Een van onze medewerkers hoort je graag!

0165 - 560 111

Kom langs

We verwelkomen je graag op ons kantoor.

Nieuwe Markt 57, Roosendaal

FAQ

Veelgestelde vragen - Vermunt Makelaardij Bergen op Zoom

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Heb je een specifieke vraag die hier niet wordt beantwoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Waarom Vermunt Makelaardij?

Nadat we 44 jaar ervaring hebben opgebouwd, zijn wij dé vertrouwde makelaar in Bergen op Zoom en omstreken geworden. Ons toegewijde team, gecertificeerd door de NVM, heeft met succes duizenden woningen verkocht, en we hebben een indrukwekkende beoordeling van gemiddeld 4,8 uit 5 sterren ontvangen van onze tevreden klanten. Als jouw verkoop– en aankoopmakelaar in Bergen op Zoom streven we naar resultaat en de beste prijs voor jouw woning.

Kan ik een gratis waardebepaling aanvragen?

Natuurlijk! Je kunt geheel vrijblijvend een waardebepaling voor jouw woning aanvragen in Bergen op Zoom. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We leggen je graag uit hoe het proces verloopt, wat ons onderscheidt, en we beantwoorden al jouw vragen.

Wat zijn de voordelen van het werken met een NVM-gecertificeerde makelaar?

Wij zijn een NVM-makelaarskantoor en dit brengt belangrijke voordelen met zich mee, zoals:

  1. Deskundigheid: Als NVM-makelaars blijven we voortdurend goed opgeleid en actualiseren we jaarlijks onze kennis. Hierdoor kennen we de markt en kunnen we hoogwaardig advies geven.

  2. Betrouwbaarheid: We volgen strikt de NVM-Erecode, wat betekent dat we alle NVM-regels naleven en altijd jouw belangen vooropstellen.

  3. Zekerheid: Kies voor zekerheid door een NVM-makelaar in te schakelen. Als er problemen ontstaan, kun je bij de NVM terecht. Bovendien is elke NVM-makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, wat ook jou beschermt.

Wat betekent de 3-daagse bedenktijd precies?

Zodra beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, ontvangt de koper een exemplaar. Op dat moment begint de bedenktijd, die (minimaal) drie dagen duurt. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de (door beide partijen) ondertekende akte of een kopie daarvan door de koper. Van de bedenktijd moeten minimaal twee dagen niet in het weekend vallen of een erkende feestdag zijn. De bedenktijd eindigt om 23.59 uur op de derde dag van de bedenktijd.

Zijn er opstartkosten verbonden aan het verkopen via Vermunt Makelaardij?

Opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Bij Vermunt Makelaardij brengen we echter geen opstartkosten in rekening. We streven ernaar om het verkoopproces zo transparant en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.