Disclaimer - Vermunt Makelaardij

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website

Disclaimer & privacy

Op de inhoud van de site en de daarin opgenomen gegevens en informatie, alsmede de programmatuur, alles in de breedste zin des woords, berusten intellectuele eigendomsrechten. Deze intellectuele eigendomsrechten berusten bij de rechthebbende.

Voor gebruik, waaronder nadrukkelijk doch niet uitsluitend begrepen het kopiƫren, verhandelen, heruitgeven, of anderszins voor (semi) commerciƫle doeleinden toe-eigenen van gegevens, dient in ieder geval vooraf schriftelijke toestemming van Vermunt Makelaardij BV te worden verkregen. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan een wijziging aan te brengen in de uiterlijke verschijningsvorm van de Vermunt Makelaardij BV internetsite.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die Vermunt Makelaardij BV aan de samenstelling van de internetsite en de daarin opgenomen gegevens besteedt, geeft uitgever geen garanties op de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.

Vermunt Makelaardij BV kan niet aansprakelijk worden gesteld indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie. Vermunt Makelaardij BV kan niet garanderen dat naar haar gestuurde e-mail berichten en/of online formulieren of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. De informatie op deze internetsite, waaronder deze juridische informatie, wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt. Wijzigingen en aanvullingen kunnen te allen tijde en met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Vermunt Makelaardij BV zal bij naar haar oordeel gebleken misbruik een beroep op haar rechten kunnen doen bij de daartoe wettelijk bevoegde Nederlandse rechter.

Vermunt Makelaardij heeft het!

40

Jaar ervaring

5

Man staat
voor u klaar

28

Woningen te koop

Funda beoordelingen

Alle Funda beoordelingen van Vermunt Makelaardij. Bekijk alle recensies

Woning van de week

De woning van deze week bij Vermunt Makelaardij speciaal voor u uitgelicht. Bekijk deze woning

Molenstraat 144

Postcode
4701 JX
Plaats
ROOSENDAAL
Koopprijs
€ 250.000,- k.k.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het NVM nieuws op Vermunt Makelaardij. Bekijk NVM nieuws

Eindhovense vastgoedweek: RSP-makelaars
De Eindhovense vastgoedweek: interview met RSP-makelaars

De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging.
Nieuwe makelaars en taxateurs februari 2021

Met een minister van Wonen, meer regie vanuit het Rijk en het meer & sneller aanwijzen van locaties binnen gemeenten en provincies kan de huidige woningnood…
Nieuw kabinet: pak helder signaal makelaars voortvarend op

De komende tien jaar 1 miljoen huizen bouwen, zodat er meer betaalbare huur- en koopwoningen beschikbaar komen. Voor starters en doorstromers en voor alle…
Brede wooncoalitie gaat woningtekort aanpakken en woonklimaat verbeteren

De centrale en lokale overheden hebben het enorme pakket aan ondersteunings-maatregelen in het kader van de coronacrisis tot eind 2020 in stand gehouden….
Koopwoningmarkt trekt ondanks coronacrisis ook in vierde kwartaal flink aan

Blijf op de hoogte van ons laatste woningaanbod!

  • Direct inschrijven