Woning kopen

Bod niet geaccepteerd? Wij helpen je verder!

Teleurgesteld omdat je bod niet werd geaccepteerd? Geen zorgen, wij zijn er om je  te helpen. Ontdek de 5 tips!

1. Schrijf je in voor het zoekersbestand

Als je het nog niet gedaan hebt kan je je inschrijven voor het formulier ‘Woning gezocht’. Vanaf nu blijf je altijd op de hoogte van nieuwe woningen binnen de door jou opgegeven criteria. Zo weet je zeker dat jouw volgende droomhuis niet aan je voorbij gaat.

Team Vermunt Makelaardij
Social media kanalen Vermunt Makelaardij. Makelaar Roosendaal.

2. Volg ons op social media

Wil jij woningen zien voordat ze op Funda terecht komen? Dat kan! Door ons te volgen op social media zie jij als eerste ons nieuwste aanbod. Klik op de namen hieronder.

3. Ken jouw financiële mogelijkheden

Voordat je een woning gaat bezichtigen, is het cruciaal om jouw financiële mogelijkheden goed in kaart te brengen. Dit betekent weten hoeveel je kunt lenen en wat je kunt bieden op een woning. Door een gedegen financieel plan op te stellen, voorkom je teleurstellingen en bied je met vertrouwen.

Het is verstandig om een waardebepaling aan te vragen en een hypotheekadviseur in te schakelen die je helpt bij het berekenen van je maximale hypotheek.

Woning etalage Vermunt Makelaardij in het centrum van Roosendaal
Bieden op een woning

4. Bieden met zekerheid

In de huidige huizenmarkt is een bod zonder financieringsvoorbehoud vaak aantrekkelijk voor verkopers, omdat het hen zekerheid biedt dat de koop niet wordt ontbonden als je de hypotheek niet rond krijgt. Echter, dit brengt voor jou als koper een risico met zich mee. Als de financiering niet lukt, moet je een boete betalen, meestal 10% van de koopsom.

Met “Bieden met Zekerheid” elimineer je dit risico. Via veel hypotheekadviseurs kun je een verzekering afsluiten en een certificaat verkrijgen waarop staat hoeveel je kunt bieden. Dit certificaat stelt je in staat om zonder financieel risico een bod te doen zonder financieringsvoorbehoud, waardoor je meer kans maakt op je droomhuis. Mocht de hypotheek toch niet rondkomen, dan betaalt de verzekeraar de boete.

5. Zorg voor een gunfactor

Vergroot je kansen door een persoonlijke toelichting bij je bod toe te voegen. Vertel kort over jezelf, je gezin en je toekomstplannen en waarom de woning ideaal voor jou is. Wij delen dit met de verkoper via Move. Zo creëer je een gunfactor, wat bij vergelijkbare biedingen in je voordeel kan werken.

Wij wensen je veel succes met je volgende bod!

Bloemen sfeerimpressie

Kom met ons in contact!

Ronde Portretfoto Mario van Vermunt Makelaardij
Portretfoto Remco van Vermunt Makelaardij
ThomasVermunt 1
Ronde Portretfoto Nanda van Vermunt Makelaardij
Portretfoto Jens van Vermunt Makelaardij

Neem gerust contact met ons op. We reageren zo spoedig mogelijk.

Vul het formulier in

Vul het formulier in

Pijltje voor contactformulier

Bekijk ons aanbod